Tuff Torq: nieuwe lijn TZ-aandrijvingen voor zeroturnmaaiers

26 oktober 2020

Tuff Torq heeft het afgelopen jaar een nieuwe en innovatieve lijn aandrijvingen voor zeroturnmaaiers geïntroduceerd. Het resultaat is een compacte bouwwijze, stalen assen, een ingebouwd remsysteem en een onderhoudsvrij ontwerp. Daardoor zijn de TZ-300, TZ-400 en TZ-450 modellen zowel geschikt voor maaimachines voor de particulier als voor machines voor de intensieve, professionele gebruiker. Het model […]

Tuff Torq heeft het afgelopen jaar een nieuwe en innovatieve lijn aandrijvingen voor zeroturnmaaiers geïntroduceerd. Het resultaat is een compacte bouwwijze, stalen assen, een ingebouwd remsysteem en een onderhoudsvrij ontwerp. Daardoor zijn de TZ-300, TZ-400 en TZ-450 modellen zowel geschikt voor maaimachines voor de particulier als voor machines voor de intensieve, professionele gebruiker. Het model TZ-450 heeft bovendien nog een verwisselbaar oliefilter.

Onderdelen, service en technisch advies van alle Tuff Torq aandrijvingen wordt voor de Benelux geregeld door Motor Snelco BV uit Emmeloord.

Meer info: 0031 527 61 51 51
www.motorsnelco.nl

Ook interessant voor jou