Organisatorische veranderingen bij Doosan Portable Power in EMEA

3 maart 2021

Jan Moravec benoemd tot General Manager voor de EMEA-regio De divisie Portable Power van Doosan Bobcat, leverancier van luchtcompressoren, verlichtingssystemen, generatoren en lichte verdichtingsapparatuur, heeft veranderingen in de organisatiestructuur en het management aangekondigd. Deze veranderingen zijn bedoeld om de marketing en sales van de Portable Power-producten binnen Doosan Bobcat te stroomlijnen. Jan Moravec is benoemd […]

Jan Moravec benoemd tot General Manager voor de EMEA-regio

De divisie Portable Power van Doosan Bobcat, leverancier van luchtcompressoren, verlichtingssystemen, generatoren en lichte verdichtingsapparatuur, heeft veranderingen in de organisatiestructuur en het management aangekondigd. Deze veranderingen zijn bedoeld om de marketing en sales van de Portable Power-producten binnen Doosan Bobcat te stroomlijnen.

Jan Moravec is benoemd tot General Manager, Portable Power voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Jan werkt al meer dan 18 jaar bij Portable Power en is werkzaam op de Doosan Bobcat campus in Dobris in Tsjechië.

Jan Moravec: “Ik verheug me op de nieuwe functie van General Manager voor Portable Power EMEA. Ons bedrijf heeft meer dan 100 jaar ervaring in het leveren van producten en service aan onze klanten, met een geweldig team van mensen die de drive, focus en passie hebben om dit succes voort te zetten. Onze belangrijkste doelstellingen voor dit jaar zijn onder meer de voltooiing van onze serie Stage V-compressoren en de introductie van een nieuwe familie kleine compressoren, de verbetering van ons productaanbod, en de verdere versterking van ons dealernetwerk in de EMEA-regio.”

In zijn nieuwe functie blijft Jan verantwoordelijk voor het product- en programmamanagement, maar hij wordt daarnaast ook verantwoordelijk voor de verkoop, de service, de supply chain, de voorraad- en operationele planning en de verantwoordelijkheid voor de eigen winkels in EMEA. Jan zal rapporteren aan Lance Mathern, Vice-President, Global Portable Power.

Naast draagbare compressoren voor de bouw en de verhuur, voor werkzaamheden in steengroeven en vele andere industrieën, omvat de Portable Power-reeks van Doosan Bobcat ook generatoren en verlichtingsproducten.

Bezoek voor meer informatie over de producten van Doosan Portable Power de website:

www.doosanportablepower.eu

Ook interessant voor jou