Nieuwe helmset bij Stihl

12 maart 2021

Stihl lanceert de nieuwe Advance X-Climb helmset voor professionele boomverzorgers. Deze robuuste helmset met een nieuw design is voorzien van SNR 28-gehoorbe- scherming en een nylon vizier. De nieuwe helmset voldoet aan de DIN EN 12492- en DIN EN 397-norm en kan daardoor worden gebruikt bij professio- neel onderhoud in bomen en voor klussen op […]

Stihl lanceert de nieuwe Advance X-Climb helmset voor professionele boomverzorgers. Deze robuuste helmset met een nieuw design is voorzien van SNR 28-gehoorbe- scherming en een nylon vizier.

De nieuwe helmset voldoet aan de DIN EN 12492- en DIN EN 397-norm en kan daardoor worden gebruikt bij professio- neel onderhoud in bomen en voor klussen op de grond. De fabrikant heeft het gewicht zo laag mogelijk gehouden en de balans verder geoptimaliseerd. De helm heeft een nieuwe vierpunts-kinriem met magneetsluiting. Met een draaiknop kan de hoofdband tijdens het dragen worden aangespannen of gelost. Grote ventilatieopeningen achteraan en aan de zijkanten voeren het zweet en de uitgeademde lucht beter af. De reflecterende stroken op de helmschaal waarborgen een goede zichtbaarheid. De nieuwe Stihl Advance X-Climb is ver- krijgbaar als volledig uitgeruste helmset en als veiligheidshelm zonder aanbouwdelen.

Ook interessant voor jou