Nieuwe accuheggenscharen bij Stihl

11 maart 2021

De Stihl HLA 66 heeft een beugelhandgreep en een totale lengte van 205 centimeter. De HLA 86 is uitgerust met een vierkante telescoopsteel, waarmee de gebruiker de lengte van de heggenschaar zonder gereedschap kan instellen van 260 tot 330 centimeter. Beide heggenscharen op steel worden gevoed door een lithium-ionaccu van 36 V. Deze accu wordt […]

De Stihl HLA 66 heeft een beugelhandgreep en een totale lengte van 205 centimeter. De HLA 86 is uitgerust met een vierkante telescoopsteel, waarmee de gebruiker de lengte van de heggenschaar zonder gereedschap kan instellen van 260 tot 330 centimeter. Beide heggenscharen op steel worden gevoed door een lithium-ionaccu van 36 V. Deze accu wordt vastgezet in het accuvak, dat in de behuizing is geïntegreerd. Hij is zo geplaatst dat de balans goed is en het geheel ook geschikt is voor nat of regenachtig weer.
De twee nieuwe accuheggenscharen zijn uitgerust met dubbelzijdig geslepen messen met een lengte van 50 centimeter. Dankzij de grote afstand tussen de tanden kunnen ze ook dikkere takken snoeien. Bovendien kan je de messenbalk zonder gereedschap instellen van -45 tot +70 graden.

Ook interessant voor jou