Met de nieuwe GRIN SPM53PRO is maaien op een helling en van lang gras geen probleem meer.

1 september 2020

De Grin SPM53PRO is een driewieler ontwikkeld voor professionele toepassing in lang gras. Het is de ideale oplossing voor ingewikkeld grasonderhoud, waar verschillende maaiomstandigheden van toepassing zijn, van heidegras dat af en toe gemaaid wordt tot regelmatig onderhouden gazons. Voor 2021 heeft Grin dit langlopende model onderworpen aan verdere ontwikkeling en toonaangevende innovaties om maaien […]

De Grin SPM53PRO is een driewieler ontwikkeld voor professionele toepassing in lang gras. Het is de ideale oplossing voor ingewikkeld grasonderhoud, waar verschillende maaiomstandigheden van toepassing zijn,

van heidegras dat af en toe gemaaid wordt tot regelmatig onderhouden gazons.

Voor 2021 heeft Grin dit langlopende model onderworpen aan verdere ontwikkeling en toonaangevende innovaties om maaien op hellingen, alsmede de maaikwaliteit en bestuurbaarheid te verbeteren.

Tijdens de kritische testfase heeft de GRIN SPM53PRO zich weten te onderscheiden door:

1 – Het vermogen om lang gras te vermalen.

Door de hoogte van het zwenkwiel, vooraan, in te stellen vindt het lange gras gemakkelijk zijn weg naar het maaidek. Doordat de motor uit het midden gemonteerd is, kan de machine makkelijk omhoog gekanteld worden, wanneer dat vereist is.

Dankzij het GRIN HD systeem en de Kawasaki FJ180V KAI, specifiek voor dit type toepassing, is een groot maaivermogen voorhande.

2 – Maaien op steile hellingen

De professionele Kawasaki motor voor hellingen is voorzien van een actief smeringssysteem, waardoor de gebruiker met geruststelling op hellingen kan maaien.

Door het Grin HD systeem kan de motor uit het midden geplaatst worden. Door deze gewichtsverdeling is deze machine bijzonder bestuurbaar helling op, tijdens het maaien op hellingen en qua manoeuvreren.

3 – Wendbaarheid in lastige omstandigheden

Het zwenkende voorwiel garandeert maximale wendbaarheid in de kleine ruimte of om obstakels. Deze driewieler garandeert goed kunnen maaien rondom bomen; je kunt makkelijker dicht op een boomstam maaien in tegenstelling tot modellen met 4 wielen.

De grotere achterwielen helpen de aandrijving op hellingen en het begaan van oneffen terrein, waardoor het de gebruiker minder moeite kost.

4 – Robuust en duurzaam

Het Grin HD systeem combineert een brugconstructie met het uit een stuk diepgetrokken 3 mm dikke Grin maaidek. De aandrijfassen van het Grin HD systeem zijn van hoogwaardig staal vervaardigd, met een viervoudige geleiding met behulp van kogellagers van de maaias.

Door het Grin HD systeem wordt het motorvermogen direct via aandrijfriem op de maaias overgebracht.

www.mygrin.it

Ook interessant voor jou