Husqvarna helpt tuinaannemers die durven te investeren

9 december 2020

De groensector heeft de huidige gezondheidscrisis goed doorstaan. Toch blijft het spannend en spreken veel ondernemers van een onzekere toekomst. Een ondernemer investeert pas als de vooruitzichten goed zijn. Door deze onzekerheid krijgt ondernemen nu een heel andere dimensie: willen aannemers in het groen nog investeren in nieuwe machines? Husqvarna bedacht hiervoor het Husqvarna Support […]

De groensector heeft de huidige gezondheidscrisis goed doorstaan. Toch blijft het spannend en spreken veel ondernemers van een onzekere toekomst. Een ondernemer investeert pas als de vooruitzichten goed zijn. Door deze onzekerheid krijgt ondernemen nu een heel andere dimensie: willen aannemers in het groen nog investeren in nieuwe machines? Husqvarna bedacht hiervoor het Husqvarna Support Plan.

In dit plan komt Husqvarna de tuinaannemers tegemoet. Tot 31 mei 2021 kunnen groenondernemers zonder rente investeren in de nieuwste machines uit de 500-serie, het professionele gamma van Husqvarna. De fabrikant noemt het investeren zonder de financiële reserves te hoeven aanspreken.

Ondernemers zijn voorzichtig

Door de onzekere toekomst houden veel ondernemers liever even de hand op de geldbeugel als het gaat om investeren.Ondernemers wíllen de investeringen nog steeds wel doen, ze zijn echter wat voorzichtig en stellen investeringen uit of beperken ze. Om deze onzekerheid en de verminderde investeringsbereidheid het hoofd te kunnen bieden, lanceerde Husqvarna het ‘Support Plan’.

Husqvarna Support Plan

Dit plan biedt alle aannemers in het groen de mogelijkheid om te investeren, zonder dat ze aan hun eigen geld hoeven te zitten. Zo kunnen ondernemers toch de investeringen doen die ze voorzien hadden zonder in geldnood te komen. Het financieringsplan is begin oktober 2020 opgestart en loopt tot 31 mei 2021. Het aanbod geldt voor alle nieuw te bestellen machines uit de 500-serie en vanaf een investering boven de 3.000 euro. In 24 maanden betaalt de klant de investering af en Husqvarna neemt de rente voor zijn rekening. Het is volgens de fabrikant een toegankelijk, eenvoudig en snel te activeren systeem waarvoor de ondernemers bij hun eigen Husqvarna-dealer terechtkunnen.

Ook interessant voor jou