ECHO CS-7310SX: de nieuwe krachtpatser van ECHO

28 oktober 2020

De nieuwste krachtpatser voor het zwaardere velwerk, is ook de grootste kettingzaag in het ECHO assortiment: de CS-7310SX. Met zijn 73,5 cc onderscheidt hij zich door een hoog zaagvermogen van 4,1 kW en een hoog koppel. Door het geringe gewicht van 6,8 kg, is de CS-7310SX goed uitgebalanceerd, wat bijdraagt aan een hoge wendbaarheid, minder vermoeidheid en een hogere productiviteit. Het G-Force luchtfiltersysteem […]

De nieuwste krachtpatser voor het zwaardere velwerk, is ook de grootste kettingzaag in het ECHO assortiment: de CS-7310SX.
Met zijn 73,5 cc onderscheidt hij zich door een hoog zaagvermogen van 4,1 kW en een hoog koppel.

Door het geringe gewicht van 6,8 kg, is de CS-7310SX goed uitgebalanceerd, wat bijdraagt aan een hoge wendbaarheid, minder vermoeidheid en een hogere productiviteit. Het G-Force luchtfiltersysteem en grote luchtfilter zorgen ervoor dat er minder onderhoud aan de machine nodig is door het centrifugaal scheiden van stof. Dankzij de tankdoppen met openklapbare hendel is de zaag gemakkelijk met benzine en kettingolie te vullen.
De CS-7310SX is uitgerust met een super-professioneel zaagblad, een dubbele zaagkam en is beschikbaar met een 60 cm zaagblad.

Meer info: www.echodependonit.com

Video’s (NL):

Ook interessant voor jou