HERCO MACHINERY: NIEUWE TECHNISCHE DEALERSITE

9 septembre 2017

Wanneer een machine voor onderhoud of reparatie binnenkomt bij een professionele tuinmachinehandelaar, is het van cruciaal belang dat hij snel over de nodige technische info kan beschikken. Om zijn dealers nog beter van dienst te kunnen zijn, lanceert Herco Machinery daarom een technische dealerwebsite Op deze nieuwe technische website zullen de Herco-klanten niet alleen onderdelenboeken, […]

Wanneer een machine voor onderhoud of reparatie binnenkomt bij een professionele tuinmachinehandelaar, is het van cruciaal belang dat hij snel over de nodige technische info kan beschikken. Om zijn dealers nog beter van dienst te kunnen zijn, lanceert Herco Machinery daarom een technische dealerwebsite

Op deze nieuwe technische website zullen de Herco-klanten niet alleen onderdelenboeken, onderdelenprijslijsten en handleidingen kunnen raadplegen, maar ook ineens de benodigde onderdelen directkunnen bestellen. Ze zullen er niet alleen van de merken Peruzzo, Balfor, Wallenstein, Ecolawn en M-Sweep de nodige info kunnen terugvinden, maar ook van de Japanse tractormodellen van Kubota en Iseki.

De technische dealerwebsite is enkel toegankelijk voor professionele handelaars. Bestaande Herco Machinery klanten ontvingen reeds hun login en paswoord. Andere handelaars kunnen via een invulformulier een paswoord en login aanvragen.

Het Herco-team is bijzonder trots op de verwezenlijking van dit project en is er rotsvast van overtuigd dat deze site voor onze klanten snel een onmisbare tool zal worden.

Aussi intéressant pour vous