FERRIS® INTRODUCEERT DE ISXTM800 ZERO-TURN MAAIER MET TRIPLE ICDTM MAAITECHNOLOGIE

1 décembre 2020

Ferris® introduceert de professionele ISX™800 zero-turn maaier met Triple iCD™ maaidek. Dit toestel maakt gebruik van de nieuwste maaitechnologie om professionele maaiers te voorzien van superieure prestaties, kwaliteit en comfort. De ISX™800 wordt aangedreven door een Briggs & Stratton Commercial Turf™ V-Twin benzinemotor van 27 Pk (bruto), 810 cc met een professionele garantie van 3 jaar. […]

Ferris® introduceert de professionele ISX800 zero-turn maaier met Triple iCD™ maaidek. Dit toestel maakt gebruik van de nieuwste maaitechnologie om professionele maaiers te voorzien van superieure prestaties, kwaliteit en comfort.

De ISX™800 wordt aangedreven door een Briggs & Stratton Commercial Turf™ V-Twin benzinemotor van 27 Pk (bruto), 810 cc met een professionele garantie van 3 jaar. Bent u op zoek naar de beste compacte zero-turn maaier, dan hoeft u niet verder te zoeken. De ISX™800 biedt u de technologie van het gepatenteerd veersysteem en deze van het Triple iCD™ maaidek, een heavy-duty Hydro-Gear® aandrijving en een motor speciaal ontworpen voor een zero-turn toepassingen en maaisnelheden tot 16 km/u. De ISX™800 is ruim voorzien van allerlei functies die een maximale productiviteit garanderen. Deze zero-turn maaier is compact, kan in nauwe ruimtes manoeuvreren en biedt u maximale wendbaarheid en productiviteit. U maait meer gras minder tijd.

Het door Ferris gepatenteerde veringsysteem met verstelbare schokdempers op de achterwielen en de nieuwe generatie onafhankelijke vering met verstelbare schokdempers op de voorwielen, zorgen voor een superieur bestuurderscomfort en een verhoogde maaiproductiviteit. Het gepatenteerde veersysteem van de ISX™800 zorgt voor een verfijnde besturing en een onvergelijkbare stuurnauwkeurigheid, zelfs op de meest ruwe terreinen. Het stelt de bestuurder in staat om op een ruwe ondergrond de rijsnelheid aan te behouden, geen snelheid te verliezen en het beschikbare motorvermogen volledig te benutten, wat zorgt voor meer gemaaide vierkante meters per uur en lagere operationele kosten. Daarenboven geldt er bij het werken met een Ferris zero-turn maaier geen beperking op de dagelijkse hoeveelheid toegestane blootstelling aan hand/arm- en lichaamsvibraties (HAV’s en WBV’s).

De ISX800 zero-turn is een professioneel robuuste machine met ingebouwde toonaangevende componenten. De Dual Commercial Hydro-Gear® ZT-3400 transmissie levert ongeëvenaarde kracht en robuustheid. Het 132 cm (52″) Triple iCD™ maaidek is voorzien met keuzemogelijkheid van achter- en zijuitworp, evenals een 50% (halve mulchplug) of 100 % mulching (volledige mulchplug). Aluminium mesashouders met industriële lagers behoren tot de standaarduitrusting. De dubbele riemaandrijving geniet een garantie van 3 jaar (of max. 300 uren). Andere kenmerken van de ISX™800 zijn o.a. de 23” tractiewielen achteraan, de hoge verstelbare premium comfortzetel met rugleuning en opgevulde armleuningen, de grote brandstoftank met een inhoud van 21 liter en de inklapbare veiligheidsbeugel.

Kenmerken:

  • 27 Pk – 810 cc Commercial Turf™ V-Twin benzinemotor met een 5-traps luchtfiltersysteem met geïntegreerde cyclonale luchtreiniger.
  • Dual commercial Hydro-Gear® ZT-3400 transmissie.
  • 132 cm (52”) gelast stalen maaidek met Triple iCD™ maaitechnologie (achter- en zij-uitworp en 50% of 100% mulching).
  • Gepatenteerd ISX veringsysteem op de 4 wielen.
  • Maaihoogte regeling van 38 tot 127 mm in trappen van 6 mm.
  • Grote 23×10.50-12 tractiewielen achteraan en 13×6.5-6 zwenkwielen.
  • Rijsnelheid tot 16 km/u met een productiviteit tot 1,69 ha/u (gebaseerd op 80% efficiëntie).

Op de ISX800 geldt een Ferris 2+2 jaar gelimiteerde garantie waarbij de unit zelf wordt dekt voor 4 jaar (48 maanden) of 500 uren, naargelang wat zich het eerst voordoet. Tijdens de eerste 2 jaar (24 maanden) is de maaier gedekt voor een onbeperkt aantal uren. (Op V-riemen, banden, remblokken, accu en messen geldt een garantie van 90 dagen). Op het systeem van de dubbele riemaandrijving geldt een garantie van 3 jaar met een maximum van 300 uur. Op schokdempers en alle veersysteem gerelateerde componenten geldt een garantie van 4 jaar (48 maanden), ongelimiteerd het aantal uren.

Leverbaar vanaf februari 2021 – Verkoopadviesprijs ISX™800 met 132 cm maaier: 11.735,- € incl. BTW.

Aussi intéressant pour vous