1e editie Demo Days overtreft de verwachtingen

10 septembre 2018

Braine-l’Alleud 10 september 2018: Onder een stralende zon sloot de 1e editie van Demo Days powered by Matexpo zondagavond 9 september af met 3.878 bezoekers. Ruim boven de doelstelling van 3.000 die de organisatie had vooropgesteld. Het terrein van SODEWA in Braine-l’Alleud was het decor waarin meer dan 80 graafmachines, 20 vrachtwagens en verschillende breek- […]

Braine-l’Alleud 10 september 2018: Onder een stralende zon sloot de 1e editie van Demo Days powered by Matexpo zondagavond 9 september af met 3.878 bezoekers. Ruim boven de doelstelling van 3.000 die de organisatie had vooropgesteld. Het terrein van SODEWA in Braine-l’Alleud was het decor waarin meer dan 80 graafmachines, 20 vrachtwagens en verschillende breek- en zeefinstallaties door het publiek konden worden getest.

Meer dan 2 weken hebben de organisatoren gewerkt om een oude zandgroeve van zo’n 50.000m² om te toveren tot een paradijs voor grondverzetmaterieel. De droge omstandigheden, de ideale ondergrond en het groene decor vormden de perfecte setting om machines in reële werfomstandigheden te testen. Het waren dan ook vooral machinisten die massaal naar het nieuwe 2-daagse evenement afzakten. En die waren unaniem: Demo Days is het enige evenement in België waar zij zoveel verschillende merken in 1 dag konden uitproberen.

Ook de exposanten waren quasi gelijkgestemd: Demo Days vormt een perfecte aanvulling op Matexpo. Vooral de eenvoud van het concept kon op veel enthousiasme rekenen: alle exposanten beschikten over precies dezelfde infrastructuur, uniforme signalisatie en een terrein waar ze naar hartenlust hun machines en vrachtwagens aan de testen van klanten konden onderwerpen.

Iedereen was het erover eens: dit is voor herhaling vatbaar!

Het is dan ook de bedoeling dat er een vervolg komt van de Demo Days in 2020 – de zoektocht naar een geschikte locatie kan nu alvast beginnen!

MATEXPO: 11 -> 15 september 2019 DEMO DAYS: September 2020

Aussi intéressant pour vous