Zasso en Group Verschueren vormen een strategisch partnerschap voor de distributie van XPower in de Benelux

4 juni 2024

Zasso, de wereldleider in elektrische onkruidbestrijdingsoplossingen, en Group Verschueren, een erkende specialist in werktuigbouwkunde en constructie van materiaal voor dienstverleners en gemeenten, kondigen met plezier hun strategisch partnerschap in de Benelux aan. Group Verschueren wordt een geautoriseerde distributeur van XPower-apparaten om de elektrische onkruidbestrijdingsoplossingen van Zasso in de regio verder op te schalen en naverkoopdiensten […]

Zasso, de wereldleider in elektrische onkruidbestrijdingsoplossingen, en Group Verschueren, een erkende specialist in werktuigbouwkunde en constructie van materiaal voor dienstverleners en gemeenten, kondigen met plezier hun strategisch partnerschap in de Benelux aan. Group Verschueren wordt een geautoriseerde distributeur van XPower-apparaten om de elektrische onkruidbestrijdingsoplossingen van Zasso in de regio verder op te schalen en naverkoopdiensten aan klanten te bieden.

De op tractor gebaseerde elektrische onkruidbestrijdingsoplossingen van Zasso bieden een efficiënt en duurzaam alternatief voor chemische, mechanische en thermische onkruidbestrijdingsmethoden. De samenwerking met Group Verschueren combineert de disruptieve aard van het productportfolio van Zasso met de regionale aanwezigheid en professionaliteit van Group Verschueren in de Benelux om een diepere marktpenetratie te garanderen en de klantervaring te versterken.

Beide bedrijven willen innovatie stimuleren en de toepassing van de technologieën van Zasso versnellen, met name door aannemers, dienstverleners en gemeenten in het bijzonder.

De overeenkomst richt zich met name op de distributie van de XPower XPU, ontworpen voor elektrische onkruidbestrijding in groene ruimtes, industrieterreinen, brede lanen, parken, sportterreinen en parkeerplaatsen, evenals de XPower XPS, ontworpen voor wijngaarden en boomgaarden, en toekomstige XPower-oplossingen die door Zasso zullen worden gelanceerd. Dit partnerschap bouwt voort op de bestaande distributie van de XPower XPA, die gebruikmaakt van een op maat gemaakte hydraulische arm die exclusief door Group Verschueren voor Zasso is ontwikkeld om moeilijk bereikbare onkruidgebieden te bereiken.

“We zijn erg enthousiast om met Zasso samen te werken aan de uitrol van deze baanbrekende technologieën. De markt vraagt om nieuwe oplossingen die disruptief en efficiënt zijn,” zei Carlos Verschueren, oprichter en CEO van Group Verschueren.

“Group Verschueren is een gevestigde naam in de regio. Ze staan bekend om hun toewijding aan hun klanten. We geloven dat dit partnerschap, dat een natuurlijke evolutie is van onze succesvolle gezamenlijke ontwikkeling de afgelopen twee jaar, zal bijdragen om de toepassing van onze op tractor gebaseerde elektrische onkruidbestrijdingsproducten in de Benelux te stimuleren. We kijken uit naar ons langdurige partnerschap,” zei Benjamin Ergas, mede-CEO van Zasso.

Over Zasso

Zasso is een innovatief Zwitsers bedrijf dat gespecialiseerd is in chemievrije onkruidbeheeroplossingen met behulp van geavanceerde vermogenselektronica. De gepatenteerde technologie richt zich zowel op de spruiten als op de wortels van ongewenste planten. De flexibele en uitwisselbare applicatoren maken het mogelijk de oplossingen te gebruiken op verschillende oppervlakken en segmenten, waaronder landbouw, consumentenmarkt en stedelijke gebieden. De missie van Zasso is om efficiënte, levensvatbare en noodzakelijke technologieën te bieden voor een nieuw wereldwijd onkruidbeheerparadigma. Met kantoren in Zug (Zwitserland), Indaiatuba (Brazilië), Aken (Duitsland) en Parijs (Frankrijk), is Zasso de wereldwijde leider in elektrische onkruidbestrijding.

www.zasso.com

Over Group Verschueren

Group Verschueren – subcompany van Maaiers Verschueren, opgericht in 2010 – is een Belgisch familiebedrijf gespecialiseerd in de bouw, verkoop en verhuur van machines voor dienstverleners, wegenonderhoud en gemeenten. We verbinden ons ertoe een kwaliteitsvolle aftermarket ondersteuning te bieden om de tevredenheid van onze klanten te garanderen. Group Verschueren is er ook trots op “out of the box” te denken en innovatieve oplossingen op maat te creëren die het best geschikt zijn voor zijn klanten.  Dit maakt Group Verschueren bij uitstek geschikt om het XPower gamma te verdelen vanuit hun hoofdkantoor in Lochristi, België.

www.group-verschueren.be

Contactpersonen:

Benjamin Ergas +49 2408 9380-1000 benjamin.ergas@zasso.cominfo@zasso.com Carlos Verschueren +32 (0)9 355 94 00 info@group-verschueren.be sales@group-verschueren.be

Ook interessant voor jou