YANMAR LANCEERT NIEUWE TAGLINE

29 oktober 2021

Deze lancering is het resultaat van uitgebreid wereldwijd onderzoek en overleg met personeel, dealers en klanten. Het vertegenwoordigt bovendien een belangrijke strategische stap in het transformatieproces van Yanmar CE. “Ons doel is om samen met onze dealers sterkere relaties op te bouwen en nog meer waarde voor de klant te creëren”, aldus CEO Giuliano Parodi. […]

Deze lancering is het resultaat van uitgebreid wereldwijd onderzoek en overleg met personeel, dealers en klanten. Het vertegenwoordigt bovendien een belangrijke strategische stap in het transformatieproces van Yanmar CE. “Ons doel is om samen met onze dealers sterkere relaties op te bouwen en nog meer waarde voor de klant te creëren”, aldus CEO Giuliano Parodi.

De gedachte die schuilt achter deze nieuwe tagline is van fundamenteel belang voor Yanmar CE en zijn klanten. De essentiële waarden die aan de basis liggen van het merk, vormen een modern bedrijf dat luistert naar hun klanten en vertrouwen opbouwt met hun partners, maar bovenal klanten kan inspireren en aanzetten om hun doelen te bereiken. In een wereld die snel verandert is de tagline “Together We Build” een sterke maar eenvoudige boodschap. Het staat voor samenhorigheid en hoop met de belofte om een betere toekomst te bouwen voor iedereen.

“Together We Build is wat wij en onze dealers altijd hebben geprobeerd te doen met onze klanten,” vertelt Elsie De Nys, Global Director Channel and Brand Development. “Hun succes is altijd ons succes geweest. We hebben geprobeerd om hen te helpen hun bedrijf uit te bouwen en tegelijkertijd dat van ons. Het verschil nu is dat de positieve vooruitgang die wij boeken, ons het vertrouwen heeft gegeven om naar onze klanten te gaan en te zeggen: dit is waar wij voor staan.”

Ook interessant voor jou