Wist je dat er in jouw eigen accuboor… een échte grondboor schuilgaat?

3 juni 2022

Met de innovatieve RJ110 accuboor houder van het Nederlandse merk EGI bouw je zonder moeite jouw accuboormachine om tot volwaardige accu grondboor. Met deze grondboormachine boor je met gemak gaten in de grond tot ø 150 mm, zelfs in de kleigrond (afhankelijk van de power van jouw eigen accuboormachine). Bovendien maakt de RJ110 door het […]

Met de innovatieve RJ110 accuboor houder van het Nederlandse merk EGI bouw je zonder moeite jouw accuboormachine om tot volwaardige accu grondboor.

Met deze grondboormachine boor je met gemak gaten in de grond tot ø 150 mm, zelfs in de kleigrond (afhankelijk van de power van jouw eigen accuboormachine). Bovendien maakt de RJ110 door het aandrijven met behulp van je eigen accumachine maar weinig geluid. Door de sterke overbrenging van 1:5 boort de machine mooi rustig en stoot geen uitlaatgassen uit. Kortom; de ideale boormachine voor als je zo af en toe een paar gaten moet boren!

Op de uitgaande as van 20 mm past de CQ303 boren serie tevens van het merk EGI, zodat je ruime keus hebt uit een range boren van ø 60 tot 150 mm. Het is natuurlijk ook mogelijk om een boor van een ander merk te gebruiken met een 20 mm aansluiting. De boormachine die wordt aangeraden om de grondboor houder aan te drijven is een Hikoki accuboor, maar elke accuboor vanaf 18V met een reikwijdte tot 3/8” spankop volstaat.

Én ja, eindelijk ook een grondboor die gewoon de boor terug de grond uit kan draaien. Door de accuboor in de achterwaartse stand te zetten, draai je een eventueel vastgelopen boor hup, zo weer de grond uit. De accugrondboor is in te zetten voor diverse toepassingen. Het is een welkome hulp voor het planten van (pot)planten en struiken. Maar zeker ook voor het plaatsen van een paar palen bij bijvoorbeeld een afrastering.

Géén last meer van uitlaatgassen die in je gezicht blazen of het geluid van een brullende benzinemotor.

Ook interessant voor jou