Welkom aan onze nieuwe PowerBully dealer, Luyckx

7 maart 2024

Sinds begin maart kan PowerBully rekenen op een nieuwe professionele en deskundige partner voor België, Luxemburg en de Verenigde Arabische Emiraten – het gerenommeerde Belgische bedrijf Luyckx. Familiebedrijf in hart en nieren Het traditionele, en tegelijkertijd hedendaagse en vooruitstrevende familiebedrijf Luyckx, met hoofdzetel in Brecht in België, staat al 72 jaar bekend als een betrouwbare […]

Sinds begin maart kan PowerBully rekenen op een nieuwe professionele en deskundige partner voor België, Luxemburg en de Verenigde Arabische Emiraten – het gerenommeerde Belgische bedrijf Luyckx.

Familiebedrijf in hart en nieren
Het traditionele, en tegelijkertijd hedendaagse en vooruitstrevende familiebedrijf Luyckx, met hoofdzetel in Brecht in België, staat al 72 jaar bekend als een betrouwbare en ervaren specialist in de distributie en service van machines voor de burgerlijke bouwkunde, goederenbehandeling en landbouw. Het streven naar de grootst mogelijke klantentevredenheid is een topprioriteit voor het bedrijf. Dankzij de gespecialiseerde kennis en ervaring van de experts van de afdeling Special Applications, biedt Luyckx zijn klanten ongeziene meerwaarde door maatwerk op topniveau voor de PowerBully C-reeks.

Meer informatie vindt u op de website van Luyckx en PowerBully.

Ook interessant voor jou