Voor een onberispelijke netheid rond het huis en in de tuin

14 april 2022

Voor reinigingsklussen rond het huis bieden de nieuwe STIHL hogedrukreinigers RE 80 X, RE 80 en RE 90 een oplossing voor elke behoefte. Met de RE 80 X breidt STIHL zijn productgamma uit. Het is een licht, compact en draagbaar toestel zonder chassis dat je na het werk makkelijk kan opbergen. De RE 80 en […]

Voor reinigingsklussen rond het huis bieden de nieuwe STIHL hogedrukreinigers RE 80 X, RE 80 en RE 90 een oplossing voor elke behoefte. Met de RE 80 X breidt STIHL zijn productgamma uit. Het is een licht, compact en draagbaar toestel zonder chassis dat je na het werk makkelijk kan opbergen. De RE 80 en RE 90 hebben een ingebouwde chassis, waardoor ze zeer wendbaar en gemakkelijk te manoeuvreren zijn. De drie nieuwe instapmodellen onderscheiden zich door hun gesofisticeerde technologie en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De robuuste aluminium hogedrukpomp met roestvrij stalen zuigers garandeert een lange levensduur en constante reinigingsprestaties. Bovendien zijn de machines standaard uitgerust met alles wat nodig is om reinigingsklussen rond het huis of in de tuin efficiënt te klaren. Zo zorgt de drukregeling op de vlakstraalsproeier voor een doeltreffende reiniging van delicate oppervlakken. Tegelijkertijd voorkomt de antidrilkoppeling dat de hogedrukslang tijdens het gebruik verdraait. Ook hardnekkig vuil op stevige oppervlakken verwijder je gemakkelijk met de roterende sproeier. Bovendien kan je met de sproeiset indien nodig reinigingsmiddelen toevoegen. Met deze praktische machines voeren particuliere gebruikers in een mum van tijd tal van eenvoudige reinigingsklussen uit: van het onderhouden van tuinmeubelen tot het wassen van auto’s, fietsen of motorfietsen en het schoonmaken van terrassen, trappen en opritten.

Overzicht van de details:

  • Krachtige instapmodellen

De STIHL koudwaterhogedrukreinigers RE 80 X, RE 80 en RE 90 zijn uitgerust met een hoogwaardige aluminium hogedrukpomp met roestvrijstalen zuigers. Die garandeert een lange levensduur en, in combinatie met de universele motoren van 1,7 of 2,1 kW, een maximale druk tot 130 bar. Dit betekent dat je alle reinigingsklussen rond het huis of in de tuin in een mum van tijd kan aanpakken. De RE 80 en RE 90 zijn uitgerust met een ingebouwde chassis met robuuste wielen. Daardoor zijn de machines wendbaar en gemakkelijk te verplaatsen. De RE 80 X is dan weer een bijzonder licht toestel zonder chassis, dat je het na het werk compact kan opbergen.

  • Veelzijdige machine

Met hun uitgebreide standaarduitrusting bieden de nieuwe koudwaterhogedrukreinigers van STIHL alles wat je nodig hebt om eenvoudige reinigingstaken rondom het huis of in de tuin doeltreffend aan te pakken. Zo zijn ze uitgerust met een vlakstraalsproeier waarmee je de druk traploos kan regelen, zodat je zelfs de meest delicate oppervlakken doeltreffend reinigt. De dunne, krachtige straal van de roterende sproeier, die ook standaard is voorzien, verwijdert zelfs het meest hardnekkige vuil. Bovendien kan je reinigingsmiddelen uit het STIHL assortiment gebruiken voor speciale reinigingstaken, van het wassen van voertuigen tot het onderhouden van gevels en stenen oppervlakken, dankzij de eveneens standaard meegeleverde sproeiset voor reinigingsmiddel.

  • Eenvoudige bediening

De nieuwe hogedrukreinigers van STIHL maken indruk met een aantal praktische details die het werk nog comfortabeler maken: een snelkoppeling zorgt voor een eenvoudige aansluiting van de hogedrukslang op de machine. Een andere snelkoppeling, die de hogedrukslang met het pistool verbindt, heeft bovendien een antidrilfunctie om te voorkomen dat de slang draait tijdens het gebruik. Het compacte sproeiersysteem met bajonetaansluiting zorgt voor een snelle en eenvoudige verwisseling van de sproeiers en een eenvoudige aansluiting van de sproeiset voor reinigingsmiddel op de lans. Je kan het reinigingsmiddel dus rechtstreeks toevoegen aan de sproeistraal.

  • Alles op zijn plaats

Je kan alle standaardaccessoires direct op de machine opbergen, zo heb je altijd alles bij de hand. Bij de RE 90 kan je de gemonteerde hogedruklans zelfs aan het toestel bevestigen in de opbergstand – handig tijdens pauzes of na het werk. Bovendien is dit model uitgerust met een aparte slanghaak en twee extra kabelhaken die ervoor zorgen dat de voedingskabel en de hogedrukslang altijd stevig aan de machine zijn bevestigd.

Ook interessant voor jou