Volpi Originale batterij aangedreven snoeischaren Powercut

10 oktober 2020

Graag melden we de nieuwe verdeling in de Benelux van batterij aangedreven snoeischaren Powercut van het merk Volpi Originale door GDR Bizzness bv uit Moorslede. Diverse modellen worden aangeboden en gaan van scharen met ingebouwde batterij, de zogenaamde handmodellen over snoeischaren met externe batterij, tot de op rug gedragen batterijtoestellen. Voor werken op een iets […]

Graag melden we de nieuwe verdeling in de Benelux van batterij aangedreven snoeischaren Powercut van het merk Volpi Originale door GDR Bizzness bv uit Moorslede.

Diverse modellen worden aangeboden en gaan van scharen met ingebouwde batterij, de zogenaamde handmodellen over snoeischaren met externe batterij, tot de op rug gedragen batterijtoestellen.

Voor werken op een iets hogere hoogte, kan men eveneens kiezen voor de snoeischaar op steel met een lengte tussen 80 en 200 cm. Dit moet de veiligheid ten goede komen, daar tot op een goede hoogte vanaf de grond kan gewerkt worden en dus geen klim- of klauterwerk moet worden uitgevoerd.

De krachtige batterijen zorgen voor een degelijke autonomie, waarbij de handmodellen standaard worden geleverd met twee of zelfs drie batterijen. Een complete dag snoeiwerk is dus gegarandeerd.

GDR Bizzness zal voor dit merk een netwerk van verdelers opbouwen, zodoende in samenspraak met deze vakhandel een zorgeloze “dienst na verkoop” te kunnen garanderen voor alle eindgebruikers.

Naast de agentuur die GDR Bizzness vertegenwoordigt voor de gereedschapslijnen ARS Tools Belgium, Metallo Tools Belgium en Rapid Tools Belgium, is de markt vragende partij voor dergelijk gereedschap.

“Powercut” past hierdoor perfect naast deze bestaande markten in het netwerk van de professionele Tuin- en parkwinkel. GDR Bizzness richt zich in hoofdzaak op de Belgische markt en heeft een akkoord overlegd met de Nederlandse partner Grave Ground Solutions. Door deze samenwerking vergroten wij ons draagvlak voor een onberispelijke service in de ganse Benelux.

Volpi Benelux is geboren en kan een waardevolle uitbreiding aanbieden op het razendsnelle en steeds meer evoluerend machine aanbod in tuin-, groen- en parkbeheer.

Meer info ? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Groene groet,

GDR Bizzness bv

Ghislain Dedeurwaerder Bestuurder
+32(0)473 34 01 22 info@gdrbizzness.be

Ook interessant voor jou