Verminder het risico op rugklachten met de 82V accu Cramer kruiwagen

9 februari 2024

België is wellicht het eerste land met een wet gericht op het verminderen van het risico op rugklachten. Ontdek waarom uw werkgever binnenkort wellicht moet overgaan tot het voorzien van een elektrische kruiwagen. De Belgische regering is bezig met de ontwikkeling van een wet die het risico op spier- en rugletsels op het werk gelijkstelt […]

België is wellicht het eerste land met een wet gericht op het verminderen van het risico op rugklachten. Ontdek waarom uw werkgever binnenkort wellicht moet overgaan tot het voorzien van een elektrische kruiwagen.

De Belgische regering is bezig met de ontwikkeling van een wet die het risico op spier- en rugletsels op het werk gelijkstelt aan blootstelling aan andere gezondheidsrisico’s, zoals bijvoorbeeld kankerverwekkende stoffen. Hiermee zou België een Europese primeur hebben. In het kader van deze wet zullen werkgevers zich voortaan moeten inzetten voor de gezondheid van uw rug en nek.

Bereid u alvast voor door te investeren in de CRAMER 82V elektrische kruiwagen. Deze tuinhulp maakt gebruik van een krachtige 300 W elektrische aandrijving met twee voorwaartse snelheden en één achterwaartse snelheid. De snelheden zijn gemakkelijk te selecteren aan het stuur, variërend van 5,2 km/uur tot 4,0 km/uur voorwaarts, en 3,0 km/uur achteruit.

Met vier wielen biedt deze kruiwagen uitstekende stabiliteit, waardoor hij je armen en rug aanzienlijk ontlast, vooral op hellingen en bij zware ladingen. De pivoterende achterwielen maken hem buitengewoon wendbaar. Met een laadvermogen tot 150 kg en een kunststof kantelbare bak van 106 liter, is deze kruiwagen uitermate geschikt voor diverse taken. De bediening van de bak, ondersteund door een gasveer, kan eenvoudig vanaf het stuur worden uitgevoerd.

Deze arbo-verantwoorde werkplekhulp deelt hetzelfde 82V wisselaccu platform dat u al kent van onze kettingzagen tot doorslijpers. Hierdoor is het ideaal om naadloos te integreren in een bestaande vloot van accu machines. Met de 82V580P accu’s biedt het maximale autonomie, met een continu transportduur tot 152 minuten bij zwaar werk en tot 190 minuten bij licht werk.

De CRAMER 82V accu kruiwagen 82UC is verkrijgbaar bij de erkende CRAMER dealer in uw regio vanaf   € 760,29 excl. BTW (geleverd zonder accu’s en lader).

U vindt een CRAMER-dealer via www.cramertools.com.

Ook interessant voor jou