Van Dyck Marcel Belgium wordt exclusieve invoerder en verdeler van de hakselaars van Hansa in de Benelux

26 juli 2021

Marcel Van Dyck Belgium breidt haar gamma uit met de versnipperaars van Hansa Products. Het bedrijf zal de komende jaren de machines invoeren en verdelen via een uitgebreid dealernetwerk in België, Nederland en Luxemburg. Innovatie en kwaliteit, dat zijn de kernwaarden bij Van Dyck Marcel Belgium. Tegelijker-tijd wordt er ook rekening gehouden met de veranderende […]

Marcel Van Dyck Belgium breidt haar gamma uit met de versnipperaars van Hansa Products. Het bedrijf zal de komende jaren de machines invoeren en verdelen via een uitgebreid dealernetwerk in België, Nederland en Luxemburg.

Innovatie en kwaliteit, dat zijn de kernwaarden bij Van Dyck Marcel Belgium. Tegelijker-tijd wordt er ook rekening gehouden met de veranderende behoeften van alle gebruikers van machines in de tuin- en bosbouw. “De hakselaars van Hansa vullen ons gamma perfect aan. We hadden al een groot assortiment voor de professionele gebruiker, maar richten ons nu ook nóg meer specifiek op particulieren en tuinaannemers die nood hebben aan compacte professionele machines”, stelt Joël Van Dyck, zaakvoerder bij Van Dyck Marcel Belgium.

Hansa Products, ontwikkeld en geproduceerd in Nieuw-Zeeland door de familie Vogel, is gespecialiseerd in het ontwerpen en fabriceren van hoogwaardige versnipperaars. Het bedrijf kende sinds haar oprichting in de jaren ’80 een enorme groei en blijft de markt overtuigen met haar kwalitatief hoogstaande hakselaars. Met hun producten willen ze particuliere- en professionele gebruikers helpen om tuinlandschappen te transformeren, en dit sneller, beter en veiliger dan ooit tevoren.

Eenvoud siert, en dat heeft Hansa begrepen. Hun hakselaars zijn eenvoudig, compact, robuust en van zeer hoogstaande kwaliteit. Dat moet wel, want ze zijn ontworpen om zelfs in de meest extreme omstandigheden van de Nieuw-Zeelandse Outback te gedijen. De machines beschikken over herslijpbare en instelbare messen en een smeerbare lagering.

De hakselaars van Hansa zullen via een gespecialiseerd dealernetwerk verkocht worden in heel de Benelux.

Ook interessant voor jou