Van Dyck Marcel Belgium NV is een nieuwe samenwerking aangegaan om de veegsector nog beter te kunnen bedienen.

7 mei 2021

Met genoegen kunnen wij melden dat wij het dealerschap verworven hebben voor de verkoop, service en onderhoud van Hako stadsreinigings- en multifunctionele machines en hogedrukreinigers. Met deze samenwerking zullen wij de Belgische actoren op het vlak van vegen en reinigen (intercommunales, overheden, privébedrijven) optimaal van dienst kunnen zijn. Met de jarenlange ervaring die Van Dyck […]

Met genoegen kunnen wij melden dat wij het dealerschap verworven hebben voor de verkoop, service en onderhoud van Hako stadsreinigings- en multifunctionele machines en hogedrukreinigers.

Met deze samenwerking zullen wij de Belgische actoren op het vlak van vegen en reinigen (intercommunales, overheden, privébedrijven) optimaal van dienst kunnen zijn.

Met de jarenlange ervaring die Van Dyck Marcel Belgium NV heeft opgebouwd onder andere in de sector van machines voor stadsreiniging en wegenonderhoud, kwam deze samenwerking, via onze gemeenschappelijke interesse, als vanzelfsprekend tot stand.

De klantgerichte, gepersonaliseerde aanpak die voor ons zo belangrijk is staat ook voorop bij de Hako Belgium. Competentie, kwaliteit en service zijn voor beide bedrijven de pijlers waarop u kunt vertrouwen.

Hako is een wereldwijde toonaangevende fabrikanten van geavanceerde machines voor binnen-, buiten-, en straatreiniging, voor terreinonderhoud en multifunctionele voertuigen. . Zo veelzijdig als het leven in de stad, zijn ook de uitdagingen voor de gemeentelijke reinigingsdienst – van stadsreiniging en groenonderhoud tot winterdienst. Voor de uitvoering van deze taken levert Hako u een professioneel programma multifunctionele straat-veegmachines, die u naar uw individuele wensen kunt configureren. De veelzijdige compacte Multicar werktuigdragers en transporters bieden eveneens een breed scala mogelijkheden en alternatieven..

Het hoofdkantoor van Hako in Belgie is gevestigd in Erpe Mere.

De fabrieken van Hako zijn gevestigd in Bad Oldesloe, Glindow en Waltershausen (Duitsland) en bedient de wereldmarkt met lokale verdelers.

Ook interessant voor jou