Uitbreiding van het assortiment professionele accuproducten met een Multi Rack Charger en drie nieuwe stokheggenscharen

26 oktober 2023

Husqvarna, wereldwijd marktleider op het gebied van machines voor tuinonderhoud, onthult met trots een duo van accuproducten gericht op het professionele segment. Een Multi Rack Charger en drie nieuwe stokheggenscharen, ontworpen om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van professionals. Multi Rack Charger (40-C1000X4) De Multi Rack Charger is gebouwd om te voldoen aan de eisen […]

Husqvarna, wereldwijd marktleider op het gebied van machines voor tuinonderhoud, onthult met trots een duo van accuproducten gericht op het professionele segment. Een Multi Rack Charger en drie nieuwe stokheggenscharen, ontworpen om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van professionals.

Multi Rack Charger (40-C1000X4)
De Multi Rack Charger is gebouwd om te voldoen aan de eisen van professionals die een snelle en probleemloze acculading nodig hebben in het veld of in de werkplaats. Deze Multi Rack Charger biedt de mogelijkheid om tegelijkertijd tot vier Husqvarna Bli-X 36V-accu’s op te laden op de werkplek en garandeert een ononderbroken accu-aangedreven werking waar men zich ook bevindt, zolang er elektriciteit beschikbaar is. Het ergonomische en robuuste ontwerp vergemakkelijkt een veilig en ordelijk transport van accu’s. Bovendien is het dankzij het weerbestendige ontwerp onder alle weersomstandigheden mogelijk om te laden. Daardoor is de Multi Rack Charger van onschatbare waarde voor landschapsontwikkelaars of boomverzorgers.

Belangrijkste kenmerken:

 • Hoog laadvermogen en parallel, slim laden met load balancing voor efficiënt opladen en hoge uptime
 • Actieve accukoeling tijdens het opladen, voor een korte laadtijd en een langere levensduur
 • All-weather-bestendigheid (IPX4) voor betrouwbaar opladen buiten
 • Compacte oplossing voor het opladen, opslaan en vervoeren van Husqvarna-accu’s (alles-in-één)
 • Gereedschapsvak en stapelbaar ontwerp voor een optimale organisatie
 • Laadstatusindicatoren (leds) aan de buitenkant van de oplader voor realtime statusupdates van de accu
 • Stevig en ergonomisch ontwerp met inklapbare handgrepen
 • Compatibiliteit met bestaande en toekomstige Husqvarna Bli-X 36V-accu’s

Accu-aangedreven stokheggenscharen (525iHF3, 525iHE3 en   525iHE4)

De nieuwe accu-aangedreven stokheggenscharen zijn een mooie aanvulling op Husqvarna’s assortiment stokheggenscharen voor commercieel gebruik. Deze heggenscharen zijn gemaakt voor professionals en leveren prestaties die gelijkwaardig zijn aan die van hun tegenhangers op brandstof, zonder in te boeten aan duurzaamheid, ergonomie of productiviteit.

Belangrijke kenmerken:

 • Indrukwekkende prestaties, ondersteund door IPX4-certificering voor langere uptime
 • Beproefde maaidek- en versnellingsbaktechnologie, geërfd van onze veelgeprezen tegenhangers op benzine
 • Geoptimaliseerde gewichtsverdeling voor een betere balans, door de motor achterin te plaatsen
 • 3 snelheidsmodi om de maximale messnelheid aan te passen aan de werkomstandigheden
 • Ergonomische handgrepen voor comfortabeler en minder vermoeiend werken
 • Intuïtieve gebruikersinterface met accustatus op handvat
 • Geïntegreerde Bluetooth-connectiviteit voor verbeterde operationele controle en monitoring via Husqvarna Fleet Service.

Eerder aangekondigd – nieuwe batterijen voor krachtigere accuproducten

Het eerder aangekondigde en binnenkort verkrijgbare Husqvarna BLi-X-accuassortiment wordt geleverd met ultramoderne celtechnologie die het juiste vermogen en de juiste looptijd produceert voor elk type werk. Net als de accuproducten van Husqvarna in de 500-serie voldoen de nieuwe professionele accu’s aan de IPX4-classificatie voor waterbestendigheid, zodat je er in alle weersomstandigheden kunt op rekenen. Dankzij desnelle en probleemloze verbinding met Husqvarna Fleet Services kunnen gebruikers de status en gezondheid van de accu monitoren.

De accu’s zijn ontworpen voor veilig en eenvoudig gebruik en passen op alle producten uit het Husqvarna BLi-X-assortiment. De nieuwe Husqvarna BLi-X 36V-accu’s worden geleverd met drie verschillende capaciteitsniveaus en maken het voor klanten gemakkelijker om voor accuproducten te kiezen, aangezien ze de prestaties van hun tegenhangers op benzine evenaren of zelfs overtreffen. De nieuwe accu’s zijn voorzien van ActiveCool, een systeem dat zowel tijdens het laden als het ontladen actieve koeling mogelijk maakt. Zo blijft de productiviteit op niveau, zelfs in veeleisende omstandigheden. Bovendien verlengt het de levensduur van de accu en zorgt het voor efficiënt opladen. Deze accu’s zijn een belangrijke volgende stap in de overschakeling van benzine naar accuaandrijving.

Ook interessant voor jou