UITBREIDING Professionele GRIN Gamma

26 juni 2018

De Grin Professionele Lijn telt 3 modellen grasmaaiers met het geoctrooieerde systeem – MAAI, ZONDER OPVANGEN, DUS GEEN AFVAL – en beoogt professioneel gebruik. Alle modellen zijn aangedreven door de betrouwbare Briggs & Stratton® 850E SERIES I/C motoren, die volgend jaar een RESTYLING ondervinden. Bovendien wordt de Professionele Lijn niet alleen in grote getale beroepsmatig […]

De Grin Professionele Lijn telt 3 modellen grasmaaiers met het geoctrooieerde systeem – MAAI, ZONDER OPVANGEN, DUS GEEN AFVAL – en beoogt professioneel gebruik. Alle modellen zijn aangedreven door de betrouwbare Briggs & Stratton® 850E SERIES I/C motoren, die volgend jaar een RESTYLING ondervinden. Bovendien wordt de Professionele Lijn niet alleen in grote getale beroepsmatig aangewend, maar zelfs nog meer door de veeleisende particulier, dat er NIEUWE professionele modellen uitkomen met 850 SERIES I/C INSTART™ motoren met elektrische start. GEMAK MET EEN DRUK OP DE KNOP!

De Professionele serie grasmaaiers is voorzien van 46 en 53 cm maaimes, alsmede professionele aandrijving, wielen met GRIP GRIN profiel om ook op geaccidenteerd terrein te presteren en standaard Motorbeveiligingskegel om te beschermen tegen incidentele stoten die het maaimes kan ondervinden.

Voor het maaien van erg hoog gras, heeft Grin een speciaal driewielig model met een uit het midden geplaatste motor: Grin SPM53.

In lijn met de ontwikkelingen binnen de tuinonderhoudsbranche, biedt de professionele lijn: kosten- en tijdsbesparing van onderhoud, met de garantie van een standaard hoge maaikwaliteit!

Test onze grasmaaiers! Bespreek uw Test Drive bij één van onze officiële dealers via 0470.65.21.64. Volledige productinformatie op www.mygrin.eu.

 

 

Ook interessant voor jou