TRAMAC BENELUX presenteert een nieuwe oplossing op gebied van grijpers voor bouwmachines: SMART & UPGRADABLE MODULARIS GRAPPLE.

5 mei 2021

Dit product beschikt over tal van functies. Het is de enige grijper op de markt met “A – Synchro Grip”, dus zowel asynchrone als synchrone-schaalbeweging – de schaalvorm en schaalbewegingen passen zich aan de belastingvorm aan.  Asynchrone beweging van de grijpschalen maakt het hanteren van de (meestal asymmetrisch gevormde) belastingen in beperkte posities ende aanpassing […]

Dit product beschikt over tal van functies. Het is de enige grijper op de markt met “A – Synchro Grip”, dus zowel asynchrone als synchrone-schaalbeweging – de schaalvorm en schaalbewegingen passen zich aan de belastingvorm aan.  Asynchrone beweging van de grijpschalen maakt het hanteren van de (meestal asymmetrisch gevormde) belastingen in beperkte posities ende aanpassing van de grijpvlakken van de lastvorm mogelijk. Hierdoor verkrijgt men een optimale en meest betrouwbare grip op de eindpositie van de schalen.

Snel en gemakkelijk uitwisselbare schalen geven de operator meer dan 15 verschillende variaties van werkfuncties.  Extra gereedschap is eveneens beschikbaar voor toepassing in de landbouw, bosbouw of industrie.

Enkele types die TRAMAC presenteert, zijn naast de sorteer/sloopgrijper (die beschikbaar is in standaard en HD-uitvoering)  andere elementen zoals de Alligator en graafschalen.

Andere modules die beschikbaar zijn, zijn vb. de biomassa-grijper, de bulk-materiaalgrijper en ook de populaire bosbouwmodule. Deze laatste beschikt over een boomschaar, zaag en alligatorgrijper waardoor het zagen van bomen, het worteltrekken, houtverwerking (biomassa) en het bos schoonmaken uiteindelijk veel eenvoudiger wordt.

De Modularis Upgradebare SMART-grijper is een optimale oplossing voor de meest veeleisende behoeften. Hij is eenvoudig, handig, robuust, betrouwbaar, verhoogt uw productiviteit en geeft u FEEDBACK.

Voor meer informatie contacteert dan TRAMAC. Wij helpen u bij het kiezen van het juiste specifieke gereedschap voor uw graafmachine.

 

De modularis grijper is beschikbaar voor machines tot 45 ton.

 

www.tramac.be

 

Ook interessant voor jou