Takeuchi TB335R – binnendraaier met ongekende ruime & comfortabele cabine

9 januari 2023

De TB335R is de nieuwste Takeuchi binnendraaier met een gewicht van 3,5 ton. Wat dit type uniek maakt is de ruime en comfortabele cabine die is uitgerust met bijzondere features zoals een touchscreen monitor. Deze binnendraaier kenmerkt zich daarnaast door een hoge stabiliteit tijdens de werkzaamheden en een goede bereikbaarheid van de servicepunten. Highlights cabine […]

De TB335R is de nieuwste Takeuchi binnendraaier met een gewicht van 3,5 ton. Wat dit type uniek maakt is de ruime en comfortabele cabine die is uitgerust met bijzondere features zoals een touchscreen monitor. Deze binnendraaier kenmerkt zich daarnaast door een hoge stabiliteit tijdens de werkzaamheden en een goede bereikbaarheid van de servicepunten.

Highlights cabine

De cabine van de TB335R is bijna net zo groot als die van de conventionele TB235-2 (die al erg ruim is voor de 3,5 tons klasse). Dat zie je bij een binnendraaier niet vaak. Meestal moet er door de kenmerkende ingekorte achterkant ingeleverd worden op de ruimte in de cabine.

Bij de ontwikkeling van nieuwe Takeuchi binnendraaiers wordt er goed gekeken hoe de achterzijde kan worden ingekort zonder concessies te doen op het gebied van ruimte, ergonomie en het gebruiksgemak voor de machinist.

Je profiteert daarom naast de riante cabine ook van:

  • 7 inch monitor touch panel & jog dial knop
  • Opklapbare rijpedalen
  • Airco (optioneel)
  • En een DAB+ radio (incl. handsfree bellen)

Je levert niet in op stabiliteit

Nog een ander voordeel van de TB335 R is dat deze, ondanks zijn kortere achterzijde, ontzettend stabiel is. Door een slimme constructie is het zwaartepunt optimaal gepositioneerd waardoor je lekker kunt werken zonder je druk te maken over de stabiliteit van de machine.

Drie hydraulische functies

Ook kun je gebruik maken van maar liefst 3 hydraulische functies op de meest complete uitvoering van dit type. Ideaal als je verschillende uitrustingsstukken wilt kunnen gebruiken voor je werkzaamheden. Een mooi bijkomend voordeel qua veiligheid is de standaard slangbreukbeveiliging waarmee de machine is uitgerust.

Toegankelijkheid servicepunten

Verder is de toegankelijkheid van alle servicepunten precies zoals je dat van een Takeuchi gewend bent. De minigraver is uitgerust met veel kappen die je ver kunt openen, zodat je al het nodige onderhoud snel en makkelijk uit kunt voeren.

Boek een demo met dit nieuwe binnendraaier type!

Is jouw interesse gewekt? Boek dan via onze website een (vrijblijvende) demo bij één van onze vestigingen! Je kunt terecht bij de vestiging in Maarheeze of Zeewolde. De Takeuchi Benelux specialisten vertellen jou graag meer over deze nieuwe binnendraaier.

Meer info of een offerte aanvragen? Ga naar: https://www.takeuchibenelux.com/machine/binnendraaier-takeuchi-tb335r/ 

Ook interessant voor jou