Takeuchi Benelux presenteert eerste elektrische minigraver: de TB20e!

18 januari 2024

Met trots lanceert Takeuchi Benelux zijn eerste elektrische minigraver: de TB20e! Met deze duurzame en milieuvriendelijke minigraver slaat de bouwmachinesector een hele nieuwe weg in. De Takeuchi TB20e werkt volledig op batterijen; hij stoot dus geen CO2 uit, maakt minder lawaai en veroorzaakt minder trillingen. Doordat de TB20e standaard is uitgerust met 3 extra hydraulische […]

Met trots lanceert Takeuchi Benelux zijn eerste elektrische minigraver: de TB20e! Met deze duurzame en milieuvriendelijke minigraver slaat de bouwmachinesector een hele nieuwe weg in. De Takeuchi TB20e werkt volledig op batterijen; hij stoot dus geen CO2 uit, maakt minder lawaai en veroorzaakt minder trillingen. Doordat de TB20e standaard is uitgerust met 3 extra hydraulische functies (hamer- en sloop-sorteerfunctie) is deze machine breed inzetbaar, zowel binnen als buiten.

Dezelfde vertrouwelijke kwaliteit

De Takeuchi TB20e heeft dezelfde buitengewone prestaties als de populaire TB216 met dieselmotor. Zo heeft de machine een uitschuifbare onderwagen die zorgt voor een stabiele en flexibele inzet, ook in nauwe ruimtes en smalle gangen. Daarnaast heeft hij een comfortabele cabine met een ruime instap en een luxe, ergonomische stoel. De TB20e heeft tevens een vernieuwd kleurenscherm waar je eenvoudig informatie van kunt aflezen.

Om optimaal energie te besparen is het hydraulisch systeem LS-geregeld. Door middel van het Takeuchi Fleet Management (TFM) systeem kun je te allen tijde de meest relevante informatie over je machine oproepen. Op deze manier kun je stilstand van je machine minimaliseren en kostbare service oproepen voorkomen.

Werk groener en zuiniger met de Takeuchi TB20e

Doordat de Takeuchi TB20e op batterijen werkt en dus geen CO2 uitstoot, zijn de onderhouds- en bedrijfskosten lager dan bij een vergelijkbare machine met dieselmotor. Op een volle batterijlading kan deze machine 8 uur werken bij een belasting van 65%. De TB20e kan opgeladen worden met een interne en externe oplader. De oplaadtijd van 20% naar 80% bedraagt slecht 2 uur met een externe oplader (360-460 V) en 6 uur met de interne oplader (95-265 V). De machine is standaard voorzien van een interne lader.

Boek een demo met deze nieuwe machine!

Ben jij benieuwd naar de Takeuchi TB20e? Boek dan via onze website een (vrijblijvende) demo bij één van onze vestigingen! Je kunt terecht bij de vestiging in Ninove of bij één van onze verkooppartners in Vlaanderen of Wallonië. De Takeuchi Benelux specialisten vertellen jou graag meer over deze nieuwe elektrische minigraver.

Meer info aanvragen? Ga naar:

https://www.takeuchibenelux.com/be/machine/takeuchi-tb20e-elektrische-minigraver/

Ook interessant voor jou