Showtime! Geslaagde open dagen bij Ufkes Greentec b.v.

24 juni 2018

In nieuwe productiehal is efficiëntie en aandacht voor kwaliteit te zien. Het feit dat er nu bijna een jaar in de nieuwe productiehal gewerkt werd en deze volop in productie is, was reden genoeg voor Ufkes Greentec b.v. om de deuren open te zetten en het bedrijf te showen. Men werd hartelijk ontvangen in de […]

In nieuwe productiehal is efficiëntie en aandacht voor kwaliteit te zien.

Het feit dat er nu bijna een jaar in de nieuwe productiehal gewerkt werd en deze volop in productie is, was reden genoeg voor Ufkes Greentec b.v. om de deuren open te zetten en het bedrijf te showen. Men werd hartelijk ontvangen in de nieuwe productiehal waar na een kop koffie deelgenomen kon worden aan een rondleiding. Hierbij was te zien hoe er goed nagedacht is over de indeling van de hal en het logistieke proces. Er wordt gewerkt met het kanban systeem waardoor een optimaal voorraadbeheer mogelijk is en medewerkers ongehinderd en veilig hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Vanuit de kantoorunit in het midden van de hal is er zicht over de verschillende productiestations en is er interactie met de werkvloer mogelijk. Omdat het hele proces van idee en ontwerp tot realisatie van het eindproduct binnen één bedrijf gebeurt, kan er makkelijk geschakeld worden om optimale machines te kunnen leveren. Op de lasafdeling schittert een nieuwe lasrobot die ervoor zorgt dat meer gestandaardiseerde processen ook in huis uitgevoerd kunnen worden. Wanneer de machine geassembleerd is wordt deze in de speciaal hiervoor ontworpen testruimte uitgebreid gekeurd en getest.

Het was mooi om te zien hoe de onbewerkte producten hun weg vinden door de productiehal tot er uiteindelijk hoogwaardige machines afgeleverd kunnen worden. Op het demonstratieterrein kon men de machines daarna ook echt in actie zien. Een indrukwekkend tafereel hoe de verschillende Greentec machines opeenvolgend de verschillende houtsoorten verwerkten. Via de erehaag van eerder geleverde en inruilmachines kwam men bij de locatie waar de service, het aflever klaar maken en de verkoop gehuisvest zijn. Ook hier was genoeg te zien en waren naast Greentec machines en oldtimers ook de machines van leveranciers te zien, waaronder Valtra, Rayco, FAE, Predator, JBM en Groeneveldt Grijpers. De complete lijn houtverwerkingsmachines voor de professionele sector was hiermee vertegenwoordigd.

Het waren geslaagde dagen die door de geweldige bezoekers, fijne contacten, mooie machines, het goede eten en fantastische weer, zeer de moeite waard waren!

Wilt u meer weten over ons bedrijf of heeft u vragen over onze open dagen, neemt u dan contact met ons op:

Leonie Haitsma

Ufkes Greentec b.v.

+31(0)512 -584 760

info@ufkes.net

www.ufkes.net

Ook interessant voor jou