BVOR-Demodagen op 24 en 25 mei 2023

20 april 2023

De BVOR organiseert op 24 en 25 mei 2023 de BVOR-Demodagen. Deze dertiende editie vindt plaats bij Combinatie Afvalzorg & den Ouden vof in Brunssum. De Demodagen zijn gratis toegankelijk en bezoekers hoeven zich niet van tevoren aan te melden. Speciaal aan de BVOR-Demodagen is dat de 48 getoonde machines ook in bedrijf zijn. De […]

De BVOR organiseert op 24 en 25 mei 2023 de BVOR-Demodagen. Deze dertiende editie vindt plaats bij Combinatie Afvalzorg & den Ouden vof in Brunssum. De Demodagen zijn gratis toegankelijk en bezoekers hoeven zich niet van tevoren aan te melden.

Speciaal aan de BVOR-Demodagen is dat de 48 getoonde machines ook in bedrijf zijn. De exposanten demonstreren machines voor het opwerken van groene reststromen tot biomassa- of compostproducten. Te zien zijn chippers, shredders, omzetmachines, zeefmachines en windshifters. Op beide dagen is er zowel in de ochtend als in de middag een rondleiding, waarbij machines om beurten in actie zijn.

In een ruimte op het terrein zijn behalve de demonstrerende bedrijven ook andere exposanten die producten of diensten leveren met een link naar de wereld van de groen- en gft-recycling. Dat zijn bijvoorbeeld bedrijven en organisaties op het vlak van certificeringen, regelgeving, laboratoriumonderzoek en weegbruggen.

De BVOR is de branchevereniging voor producenten van compost, biomassa en andere hernieuwbare grondstoffen. Voor meer informatie over de BVOR-Demodagen zie https://bvor.nl/bvor-demodagen/.

Ook interessant voor jou