Save the date: BVOR-Demodagen op 24 en 25 mei 2023

16 februari 2023

De BVOR organiseert op 24 en 25 mei 2023 de BVOR-Demodagen bij Combinatie Afvalzorg & den Ouden vof in Brunssum. De Demodagen zijn gratis toegankelijk. Tijdens de BVOR-Demodagen demonstreren exposanten ter plekke machines die groene reststromen opwerken tot compost of andere biobased producten, denk aan verkleiningsmachines, versnipperaars, omzetmachines, zeefmachines en windshifters. In een tent op […]

De BVOR organiseert op 24 en 25 mei 2023 de BVOR-Demodagen bij Combinatie Afvalzorg & den Ouden vof in Brunssum. De Demodagen zijn gratis toegankelijk.

Tijdens de BVOR-Demodagen demonstreren exposanten ter plekke machines die groene reststromen opwerken tot compost of andere biobased producten, denk aan verkleiningsmachines, versnipperaars, omzetmachines, zeefmachines en windshifters.

In een tent op het terrein zijn behalve de demonstrerende bedrijven ook andere exposanten aanwezig die producten of diensten leveren met een link naar de wereld van de groenafvalverwerking, zoals bedrijven die gespecialiseerd zijn in inspecties, certificeringen, weegbruggen en milieu-adviezen, maar ook overheidsinstanties.

De BVOR is de branchevereniging voor producenten van compost, biomassa en andere hernieuwbare grondstoffen. Voor meer informatie over de BVOR-Demodagen zie: www.bvor.nl Het is de dertiende keer dat dit tweejaarlijkse evenement wordt gehouden.