SAMENWERKING KRAMP & HUSQVARNA GROEIT DOOR UITBREIDING PRODUCTASSORTIMENT

19 juli 2023

Kramp, Europa’s grootste leverancier van onderdelen en diensten in de tuin en park, grasverzorging, bouw en landbouw, en Husqvarna, marktleider in het vormgeven van groene ruimtes in parken, bossen en tuinen, kondigen met trots een vernieuwd en versterkt partnerschap aan dat erop is gericht klanten te voorzien van een uitgebreid assortiment opties en hun totale […]

Kramp, Europa’s grootste leverancier van onderdelen en diensten in de tuin en park, grasverzorging, bouw en landbouw, en Husqvarna, marktleider in het vormgeven van groene ruimtes in parken, bossen en tuinen, kondigen met trots een vernieuwd en versterkt partnerschap aan dat erop is gericht klanten te voorzien van een uitgebreid assortiment opties en hun totale winkelervaring te verbeteren.

In antwoord op de groeiende vraag naar een breder productassortiment heeft Kramp een belangrijke stap voorwaarts gezet door het assortiment van Husqvarna uit te breiden. Deze uitbreiding is het bewijs van een op vertrouwen gebaseerde relatie tussen de groothandel en de OEM.

Vanaf 12 juli hebben klanten via de distributiekanalen van Kramp toegang tot meer dan 20.000 producten. Dit uitgebreide assortiment is speciaal samengesteld voor Kramp dealers en biedt hen een gevarieerd aanbod van onderdelen en accessoires die zijn ontworpen om aan de behoeften van hun klanten te voldoen.

Kramp en Husqvarna delen een sterke toewijding aan uitzonderlijke klantenservice, wat een drijvende kracht is geweest achter deze uitbreiding. Het bedrijf heeft nauw samengewerkt met Husqvarna om markttrends te analyseren en waardevolle inzichten te verzamelen, zodat het uitgebreide assortiment een uitgebreide productselectie biedt die aansluit bij de voorkeuren en behoeften van de klant.

De introductie van dit uitgebreide assortiment toont niet alleen de toewijding van Kramp en Husqvarna om te voldoen aan de behoeften van de klant, maar benadrukt ook hun inzet om innovatie in de industrie te stimuleren. Door dit partnerschap te versterken, willen deze marktleiders de normen voor productselectie verhogen en klanten in staat stellen hun bedrijf te laten groeien.

Ook interessant voor jou