ROBOTMAAIER IS DE TOEKOMST VAN DE TUINAANNEMER

8 oktober 2017

Evengoed als in de fabrieken robots aan het werk gezet worden om te lassen of te monteren, kunnen tuinaannemers, gemeentebesturen, eigenaars van grote grasoppervlakten, één of meerdere robotmaaiers het werk laten doen! Want grasmaaien is zoals laswerk op de montagelijn: repetitief werk, waar uurloon kan uitgespaard worden! Actif Garden Services is met die overtuiging exclusief […]

Evengoed als in de fabrieken robots aan het werk gezet worden om te lassen of te monteren, kunnen tuinaannemers, gemeentebesturen, eigenaars van grote grasoppervlakten, één of meerdere robotmaaiers het werk laten doen!

Want grasmaaien is zoals laswerk op de montagelijn: repetitief werk, waar uurloon kan uitgespaard worden!

Actif Garden Services is met die overtuiging exclusief verdeler voor PRO TECH robotmaaiers geworden. Deze toestellen zijn gebouwd voor het grotere werk.

Het programma bestaat uit 5 robotmaaiers die respectievelijk 5.000, 7.000, 10.000, 20.000 en 30.000 m² gazon perfect dagdagelijks kunnen onderhouden. Verschillende robots aan elkaar koppelen om nog grotere oppervlakten gemaaid te houden is mogelijk.

De nieuwste technologie zorgt ervoor dat de robot niet zomaar kris kras over het gazon loopt, het terrein wordt door de robot onderverdeeld in deelterreinen die hij stuk na stuk afmaait. De robots maaien 6 à 11uur per dag met één lading, wat wil zeggen dat in specifieke omstandigheden de maaier ook kan ingesteld worden om ’s nachts te maaien, tijdens de dag “slaapt” hij in zijn gesloten garage met automatische poort, of verdwijnt hij zelfs in de robotlift.

De toepassingen zijn legio: installeer de robotmaaier mét laadstation en automatisch sluitende robot-garage, de robotmaaier zal het gazon van uw klant keurig onderhouden, en is vandalisme- en diefstal- beveiligd.

Bovendien is de robot “connected”: Is er een probleem zal de robot langs bluetooth-technologie zelf de tuinaannemer verwittigen dat interventie nodig is.

De verrekening aan de klant? Zowel als je aan een klant een rekening stuurt voor een arbeider die met een zitmaaier gras gemaaid heeft, kan je voor deze maaiprestaties ook aanrekenen.

Pluspunten? – het gazon wordt een paar keer per week gemaaid, ziet er dus steeds keurig uit.

-De robotmaaier maait zoals je hem geprogrammeerd hebt, geen verlies aan uren in de file, laden-lossen machines, geen afval want de snippers composteren in het gazon.

-Robotmaaiers maaien praktisch geruisloos, dus niet storend rond bv ziekenhuizen of kantoorgebouwen.

-Geen brandstofkosten, de klant betaalt de elektriciteit.

-DE KOSTPRIJS: 30 maaibeurten op een oppervlakte van 5.000 m² met een gasmaaier 53 cm (bij ingewikkelde gazons) kosten al snel aan het bedrijf 3.500 euro*

–                          De robotmaaier zal in die 30 weken de oppervlakte zowat 100 keer gemaaid hebben voor de kostprijs van 1.000 euro!

Ander voorbeeld: 30 maaibeurten op een oppervlakte van 7.000m², één groot terrein, gemaaid met een zitmaaier van 100 cm, kost per jaar 2.500 euro*

De robotmaaier zal in die 30 weken het gazon zowat 100 keer gemaaid hebben, kostprijs 1.200 euro.

Inclusief transporttijd, verbruik, onderhoud enz.

Geïnteresseerd in een presentatie? Neem contact op met Robotmaaierco, 02.310.77.73 of mail naar info@robotmaaierco.be.

Robotmaaierco presenteert zich op AGRIBEX, patio, stand P11.

Ook interessant voor jou