Rabaud vervolledigt zijn assortiment paalheiers

24 oktober 2022

Rabaud vervolledigt zijn assortiment paalheiers met een nieuw model gemonteerd op een aanhangwagen. Deze paalheier aangedreven door een 22 PK Hondamotor biedt volledige autonomie ter plaatse, zonder de noodzaak van een tractor of minigraafmachine. Het geheel kan worden door een bedrijfsvoertuig, quad, micro-tractor, … worden getrokken. Het gebruik van een paalheier wordt nu voor iedereen […]

Rabaud vervolledigt zijn assortiment paalheiers met een nieuw model gemonteerd op een aanhangwagen. Deze paalheier aangedreven door een 22 PK Hondamotor biedt volledige autonomie ter plaatse, zonder de noodzaak van een tractor of minigraafmachine.

Het geheel kan worden door een bedrijfsvoertuig, quad, micro-tractor, … worden getrokken. Het gebruik van een paalheier wordt nu voor iedereen toegankelijk. Het geheel weegt minder dan 750 kg en is daarom verplaatsbaar met een eenvoudig B-rijbewijs. Dit product is nuttig voor verhuurbedrijven, professionals in de groene ruimte, plaatsers van afsluitingen, boeren of CUMA’s. De VIBRESCOPIC 15/35 M heeft een laag brandstofverbruik. In plaats van een tractor van meer dan 100 pk of een minigraafmachine te gebruiken om hem te besturen, is de 22 PK verbrandingsmotor voldoende om met een lager brandstofverbruik te werken.

Ook interessant voor jou