Peruzzo Panther: nu ook bereikbaar voor compactere tractoren

24 oktober 2017

In het Peruzzo-assortiment neemt de Panther een unieke plaats in. Deze robuuste klepelmaaier met groot opvangvolume is immers de machine bij uitstek voor de veeleisende professionele gebruiker. Om de Panther ook toegankelijk te maken voor compactere tractoren, breidt Peruzzo deze serie gevoelig uit. Voor de laaglossende Panther modellen is er nu een hydraulische of manueel verstelbare […]

In het Peruzzo-assortiment neemt de Panther een unieke plaats in. Deze robuuste klepelmaaier met groot opvangvolume is immers de machine bij uitstek voor de veeleisende professionele gebruiker.

Om de Panther ook toegankelijk te maken voor compactere tractoren, breidt Peruzzo deze serie gevoelig uit. Voor de laaglossende Panther modellen is er nu een hydraulische of manueel verstelbare set transportwielen beschikbaar. Deze kan naar wens gecombineerd worden met een draw bar.

Deze opties zijn natuurlijk ook bijzonder nuttig voor werkzaamheden waarbij de looprol niet van toepassing is, zoals bijvoorbeeld in geval van ecologisch bermonderhoud of bij gebruik in plantenkwekerijen.

Voor wie een hooglossend model verkiest, lanceert Peruzzo een volledig nieuw model, Panther Multifit. Dit toestel komt standaard met een set hydraulische transportwielen. Ook dit model kan naar wens voorzien worden van een hydraulische drawbar. Als extra optie voor alle Panther-modellen is er nu bovendien een sensor beschikbaar, die een waarschuwing geeft als de opvangbak volledig gevuld is.

Meer info over deze machine kan u terugvinden op www.peruzzo-benelux.be.

Ook interessant voor jou