Open Deur Dagen – 8 en 9 oktober

14 juli 2021

Hét nieuwe evenement voor de ambitieuze groen professional! Bezoek deelnemende bedrijven op eigen terrein en krijg een volledig beeld van het assortiment. Tijdens de Open Deur Dagen ben je overal welkom en kun je op één dag doelgericht jouw rondje door Nederland en België maken om zo met nieuwe en bestaande relaties in gesprek te komen. Daarnaast presenteren experts van toonaangevende merken hun nieuwste producten en bieden zij advies en uitleg. Voor exposanten Tijdens het event krijgen bezoekers de […]

Hét nieuwe evenement voor de ambitieuze groen professional!

Bezoek deelnemende bedrijven op eigen terrein en krijg een volledig beeld van het assortiment. Tijdens de Open Deur Dagen ben je overal welkom en kun je op één dag doelgericht jouw rondje door Nederland en België
maken om zo met nieuwe en bestaande relaties in gesprek te komen. Daarnaast presenteren experts van toonaangevende merken hun nieuwste producten en bieden zij advies en uitleg.

Voor exposanten

Tijdens het event krijgen bezoekers de mogelijkheid om uw bedrijf te bezoeken en zo kennis te maken. De dagen bieden de unieke mogelijkheid om op een goedkope en laagdrempelige manier publiciteit te krijgen gericht op hoveniers, stratenmakers en groenvoorzieners.

Tijdens de Open Deur Dagen kunt u terplekke uw volledige assortiment tonen aan de gehele groensector. U kunt de dagen naar geheel eigen invulling inrichten. Hierdoor heeft u niet te maken met beurskosten, extra reistijd en op-en afbouwtijd.

Voor bezoekers

Meld u nu gratis aan en kom op 8 en 9 oktober in contact met fabrikanten en distributeurs van tuinmaterialen en -machines in België en Nederland. Zij openen hun deuren speciaal voor hoveniers, stratenmakers en groenvoorzieners. Kom met ondernemers uit de groensector in contact en bezoek hun bedrijf. Als bezoeker selecteerd u zelf de bedrijven die voor u interessant zijn en kunt u zo nieuwe of bestaande relaties bezoeken.

Bezoekers komen met leveranciers in gesprek, krijgen een volledig beeld van het bedrijf en haar complete assortiment, kunnen gebruik maken van beursaanbiedingen en worden geïnspireerd door noviteiten.

Meld u nu aan via: www.opendeurdagen.com

Aanmelden voor zowel exposant als bezoeker is gratis!

Bezoekers kunnen zich vanaf 1 september 2021 aanmelden.

Ook interessant voor jou