Ontdek het superieure vermogen van de CRAMER grasmaaier 82LM76S

12 april 2024

De 82V line-up is ontworpen met als doel om professionals duurzame oplossingen te bieden. De nieuwe 82LM76S biedt diverse oplossingen voor de Groen-Professional. Met een maaibreedte van 76 cm heeft deze 2-messige krachtpatser een grote maaibreedte, in combinatie met rijsnelheden variërend van 1,8 tot maar liefst 6,5 km/uur, levert deze machine een indrukwekkende productiecapaciteit. Hij […]

De 82V line-up is ontworpen met als doel om professionals duurzame oplossingen te bieden. De nieuwe 82LM76S biedt diverse oplossingen voor de Groen-Professional.

Met een maaibreedte van 76 cm heeft deze 2-messige krachtpatser een grote maaibreedte, in combinatie met rijsnelheden variërend van 1,8 tot maar liefst 6,5 km/uur, levert deze machine een indrukwekkende productiecapaciteit. Hij kan worden ingezet voor het maaien van hoog gras op ruw terrein, het maaien van gazons en opvangen van gras, en biedt tevens mulching-optie. De maximale opvangcapaciteit bedraagt 85 liter, en de opvangzak is voorzien van stofuitstootbescherming.

Met een totaalgewicht van 83 kg is deze machine bijzonder robuust gebouwd. De stuurboom is stevig en in 3 standen in hoogte verstelbaar. Het stalen maaidek heeft een plaatdikte van 1,85 mm. Met een groot bedieningsdisplay bovenaan de stuurboom biedt deze heavy-duty machine ook de mogelijkheid om in een achteruitrijmodus te schakelen.

Op het bedieningsdisplay kunnen verschillende messnelheden worden geselecteerd, evenals verschillende rijsnelheden, inclusief achteruitrijden.

De messnelheden variëren tussen 3.600 en 4.000 min-1 en de maximale mespunt snelheid van 80 m/sec wordt elektronisch geregeld voor optimale prestaties. Dit betekent dat de messnelheid gegarandeerd blijft, vergelijkbaar met het Constant Smart Cutting System™ van de Optimus-Z zero-turn maaiers. Deze gegarandeerde messnelheid ligt ongeveer 54% hoger dan bij de meeste benzinevarianten op de markt. Uitstekende opvangprestaties zijn gegarandeerd!

De twee maaimessen worden direct aangedreven door twee DC-motoren, terwijl de aandrijving voor het rijden wordt verzorgd door twee naafmotoren. Er zijn geen V-snaren te vinden op deze machine en het totale vermogen bedraagt 3,7 kW. De voeding wordt geleverd door 3x een 82V-accu, wat een maximale autonomie van 110 minuten of 8.000 m² garandeert.

De CRAMER 82LM76S is nu verkrijgbaar bij de erkende CRAMER dealer in uw regio vanaf € 1.814,83 excl. BTW (€ 2.195,95 incl. BTW).

U vindt een CRAMER-dealer via www.cramertools.com

Ook interessant voor jou