Omdat CEBEKO en YANMAR steeds willen verbeteren en vernieuwen, stellen we met trots enkele nieuwigheden voor.

9 oktober 2017

Eén van de nieuwigheden is de YANMAR Vio12. Hier is wat u nodig hebt om eenvoudig en efficiënt te werken in kleine ruimtes. Met zijn uitschuifbare onderstel en zijn totale lengte van 1 meter is de ViO12 een noeste werker voor kleine ruimtes, bijvoorbeeld bij het leggen van funderingen voor huizen, bij binnenhuisrenovaties, kabels leggen […]

Eén van de nieuwigheden is de YANMAR Vio12. Hier is wat u nodig hebt om eenvoudig en efficiënt te werken in kleine ruimtes. Met zijn uitschuifbare onderstel en zijn totale lengte van 1 meter is de ViO12 een noeste werker voor kleine ruimtes, bijvoorbeeld bij het leggen van funderingen voor huizen, bij binnenhuisrenovaties, kabels leggen of landschapsarchitectuur. Dankzij de joystickbesturing aan beide zijden van de stoel, verbetert de zithouding van de operator. Hierdoor wordt het comfort van de bestuurder aanzienlijk verhoogd!

De YANMAR TNV-motor is ontworpen om grote kracht en schonere emissies te kunnen combineren. Met een vermogen van 9,2 kW voldoet de motor aan de strengste emissienormen. Veel aandacht werd besteed aan een uitgekiende aandrijflijn. Dit zorgt voor uitstekende prestaties, terwijl de optimale combinatie van de graafkracht en werkcycli van de ViO12 garant staat voor uitzonderlijke productiviteit.

De ViO12 heeft een bedrijfsgewicht van 1235 kg en heeft met zijn 1440 mm het langste & stabielste onderstel van zijn klasse. Dit resulteert in een sterk verbeterd operatorcomfort en -stabiliteit. Hij profiteert van de meer soepele en comfortabele verplaatsingen, en kan productiever werken. Daarnaast kregen de 2,5 tonners in het gamma een update. Hier doen de Vio26-6 & Vio27-6 hun intrede. Dankzij de combinatie van duurzaamheid, robuuste bouw en betrouwbaarheid, zijn de Vio26-6 & ViO27-6 de perfecte oplossing voor inzet in beperkte ruimtes, bij renovatie of in landschapsarchitectuur. Hun compacte bouw en verlaagd inzetgewicht vereenvoudigen het transport aanzienlijk. De Vio26-6 is speciaal ontworpen om maximale prestaties te leveren en heeft een eigen gewicht die conform de wetgeving transporteerbaar is op een aanhangwagen van 3.500kg met een rijbewijs BE. Het hydraulisch systeem is gebaseerd op het combineren van vermogens, die de besturing preciezer en aangenamer maken voor de operator. Enerzijds kan de combinatie van pompdebieten de werkingssnelheid verbeteren en anderzijds fijngevoelige en simultane prestaties garanderen, zelfs tijdens verplaatsingen. Bovendien zijn alle bovenvermelde types binnendraaiers. Welke beweging deze machine ook maakt, het bovenstel zal nooit over de breedte van de rupsen komen. Dit garandeert veilig werken in beperkte ruimtes!

CEBEKO heeft al de eerste lading nieuwe modellen van de Vio12, Vio26-6 & Vio27-6 in bestelling. Voor meer informatie betreffende deze machines, kunt u steeds een kijkje nemen op onze website www.cebeko.be.

Ook interessant voor jou