Nieuwe website Harpo Machines

13 december 2023

Harpo Machines heeft zijn nieuwe website gelanceerd: www.harpo-machines.com. De lancering gaat gepaard met een uitbreiding van het assortiment aan machines voor de groene sector. Ook kunnen bezoekers voortaan een informatie- of offerteaanvraag doen via WhatsApp.  Harpo Machines staat vooral bekend als leverancier van wintermachines, zoals zoutstrooiers en sneeuwschuivers. Het bedrijf uit Bleiswijk levert sinds kort […]

Harpo Machines heeft zijn nieuwe website gelanceerd: www.harpo-machines.com. De lancering gaat gepaard met een uitbreiding van het assortiment aan machines voor de groene sector. Ook kunnen bezoekers voortaan een informatie- of offerteaanvraag doen via WhatsApp.

 Harpo Machines staat vooral bekend als leverancier van wintermachines, zoals zoutstrooiers en sneeuwschuivers. Het bedrijf uit Bleiswijk levert sinds kort echter ook machines voor buiten het winterseizoen, zo benadrukt salesmanager Martijn Beekwilder: “Een mooi voorbeeld is de HillTip WeedStriker. Een bijzonder effectieve onkruidbestrijdingsmachine op basis van heet water, die het gebruik van chemicaliën overbodig maakt.” Deze en de bekende wintermachines van Harpo Machines zullen ook te vinden zijn op de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg op 9, 10 en 11 januari 2024.

Zoutstrooiers en pekelsproeiers voor vrachtwagens

Het assortiment is tevens uitgebreid met een serie voor vrachtwagens, ook pekelsproeiers. “Vanuit het oogpunt van duurzaamheid kiezen steeds meer professionele gladheidsbestrijders voor pekelsproeien in plaats van het traditionele zoutstrooien”, verklaart Beekwilder. “Vanwege de toenemende vraag op dit gebied, produceert HillTip nu ook grote sprayers met capaciteiten tot 10.000 liter. Ideaal voor vrachtwagens en grote gemeentevoertuigen.”

Offerteaanvraag via WhatsApp

Op de nieuwe website maakt Harpo Machines het bezoekers zo makkelijk mogelijk om informatie of een offerte aan te vragen. Dit kan met een simpel formulier, of gewoon via WhatsApp. Daarnaast is het mogelijk om aan de hand van merk, type en bouwjaar te controleren of een bepaalde machine geschikt is voor je voertuig.

Naam- en huisstijlwijziging

De nieuwe website van Harpo Machines vormt de laatste stap in de naam- en huisstijlwijziging van het bedrijf, dat tot vorig jaar bekend stond als Memo Wintermachines.

Ook interessant voor jou