Nieuwe thuisbasis voor Kärcher Center Namen

7 juli 2022

Wilrijk, juli 2022 – Reinigingsspecialist Kärcher telt negen Kärcher Centers in de Belux. Zowel particulieren als professionals kunnen er terecht voor service en advies. Het Kärcher Center in Namen vond zopas onderdak in een gloednieuw pand aan de Chaussée de Marche 844, 5100 Wierde. De officiële openingsplechtigheid vindt plaats in september, maar klanten kunnen nu […]

Wilrijk, juli 2022 – Reinigingsspecialist Kärcher telt negen Kärcher Centers in de Belux. Zowel particulieren als professionals kunnen er terecht voor service en advies. Het Kärcher Center in Namen vond zopas onderdak in een gloednieuw pand aan de Chaussée de Marche 844, 5100 Wierde. De officiële openingsplechtigheid vindt plaats in september, maar klanten kunnen nu al terecht op het nieuwe adres.

De wereld van Kärcher

Wie een bezoek brengt aan KC Namur wordt ondergedompeld in de wereld van Kärcher. Op een oppervlakte van maar liefst 325 m2 krijgen klanten deskundig advies over alle mogelijke apparaten en hun accessoires. Maar ook wie bijvoorbeeld op zoek is naar het juiste reinigingsmiddel kan in het Kärcher Center Namur terecht. De experts staan er steeds klaar met persoonlijk advies én een glimlach.

Alles onder één dak

Naast Namen zijn er nog negen andere Kärcher Centers in de Belux : Wilrijk (hoofdzetel), Diksmuide, Eigenbrakel, Elversele, Hasselt, Oudenaarde, Sint-Pieters-Leeuw, Luik en Ehlerange (Luxemburg). Verkoop, verhuur, onderhoud en reparaties: alles zit hier telkens onder één dak. Zo staat Kärcher dicht bij de klant en wordt een regionale service gegarandeerd.

Ook interessant voor jou