Nieuwe Hydrostatische motocultor BCS 770 HY PowerSafe

21 december 2017

BCS stelt in 2018 zijn eerste hydrostatische motocultor voor waarbij de snelheid continue kan aangepast worden binnen 2 snelheidsgroepen. Door middel van 1 hendel op het stuur kan de gebruiker gemakkelijk de snelheid en de rijrichting van de motocultor aanpassen, waardoor de machine kan ingezet worden voor alle mogelijke werkzaamheden. De hendel zorgt voor een […]

BCS stelt in 2018 zijn eerste hydrostatische motocultor voor waarbij de snelheid continue kan aangepast worden binnen 2 snelheidsgroepen.

Door middel van 1 hendel op het stuur kan de gebruiker gemakkelijk de snelheid en de rijrichting van de motocultor aanpassen, waardoor de machine kan ingezet worden voor alle mogelijke werkzaamheden.

De hendel zorgt voor een hoog gebruikscomfort vooral wanneer veel van rijrichting dient veranderd te worden.

De compacte hydrostatische pomp is gemaakt van een speciale lichte legering waardoor de motocultor zeer wendbaar is. De pomp is geplaatst op de versnellingskast. De motocultor is voorzien van een hogedruk circuit, die losstaat van de PowerSafe koppeling, en heeft een axiale centrifugale ventilator om het hydraulische circuit te koelen.

 

Technische kenmerken:

* Hydrostatische overbrenging met 2 snelheidsgroepen (traag/snel) in zowel vooruit/achteruit. De hydrostaat kan uitgeschakeld worden om de machine manueel te verplaatsen zonder de motor te starten.

* Differentieel met vergrendeling

* PowerSafe koppeling met meerschijvenkoppeling in oliebad

* Onafhankelijke aftakas met inschakeling in oliebad

* Onafhankelijke remmen op de 2 wielen met gietijzeren trommels

* Parkeerrem

* Stuurkolom gemonteerd op silentblokken, aanpasbaar in de hoogte / zijdelings en omkeerbaar stuur

* Veiligheden die voldoen aan de toepasselijke regelgeving

* Toebehoorten: frees, ploeg, rotatieve ploeg, rotatieve maaier, klepelmaaier, ruwterreinmaaier, maaibalk, nivelleerblad, rotoreg, houtversnipperaar, sneeuwturbine, veegborstel, …

 

www.induma.be

Ook interessant voor jou