Nieuwe Hydro 80 e-Connect

2 november 2017

Onboard beheer! ETESIA e-CONNECT: de nieuwe connected maaier generatie. Met hun onboard telematica en de app ETESIA e-CONNECT worden de ETESIA-maaiers in real time gevolgd. Zo optimaliseert u het beheer van uw machinepark, verlaagt u de onderhoudskosten en vergemakkelijkt u de dienst na verkoop. De eerste hiermee uitgeruste machines zijn de zitmaaiers hydro 80 e-connect, […]

Onboard beheer!

ETESIA e-CONNECT: de nieuwe connected maaier generatie.

Met hun onboard telematica en de app ETESIA e-CONNECT worden de ETESIA-maaiers in real time gevolgd. Zo optimaliseert u het beheer van uw machinepark, verlaagt u de onderhoudskosten en vergemakkelijkt u de dienst na verkoop.

De eerste hiermee uitgeruste machines zijn de zitmaaiers hydro 80 e-connect, beschikbaar zonder meerprijs voor het nieuwe seizoen 2017-2018. We weten zeker dat instellingen en de specialisten van groenstrookonderhoud en gemechaniseerde landbouw dit gaan waarderen.

Verkrijgbaarheid en prijs : De hydro 80 e-CONNECT is beschikbaar en meteen leverbaar.

Referentie: MKHP4 e-CONNECT. Prijs ex-BTW: 5.590,- €.

Hydro 80 e-CONNECT: rust voor iedereen!

Wat zijn de voordelen van de nieuwe Hydro 80?

Met de radio-identificatie van een maaier kunnen de betreffende gegevens worden opgeslagen en op afstand worden opgehaald. De Hydro 80 MKHP4-maaiers zijn de eerste ETESIA-machines die met deze technologie zijn uitgerust.

Deze uitrusting biedt de volgende voordelen :

> voor de gebruiker:

– contactsleutel vervangen door RFID-badge, zodat de gebruikersprofielen kunnen worden beheerd en de machine beschermd is tegen diefstal

– niveau van trillingentotaal

– online toegang tot de gebruiksaanwijzing

> voor de beheerder van het machinepark:

– real time follow-up van de machine (gewerkte uren, gemaaide m2, afgelegde km, enz.)

– Stroomonderbreking: zuinigheid en bescherming van de accu bij langdurige stilstand.

– onderhoud follow-up van de machine (online bestellen van accessoires).

> voor de verkoper:

– onderhouds-follow-up van de machine (onlineexplosietekening, online bestellen van onderdelen, overzicht van de ingrepen.

Hoe werkt dat?

De kaart voor ingebruikname wordt online ingevuld.

Met de app kan de machine aan de gebruiker worden gekoppeld om hem tot enige virtuele eigenaar te maken. Toegang met een paar klikken door het aanmaken van een persoonlijke ruimte. En de mogelijkheid om in te loggen via Facebook of Twitter.

Herkenning en verschijning op display van de machines en hun info op korte afstand op de app via Bluetooth.

Hydro 80: compact met grote prestaties

Met zijn maaibreedte van 80 cm en totale breedte van slechts 82 cm, komt de Hydro 80 overal.

De machine maait perfect, heeft ingebouwde opvang, een mulching-functie en kan bij zeer hoog gras een zwad leggen. De Hydro 80, perfect handelbaar door zijn ultra-kleine draaicirkel biedt u alles tegelijk, werksnelheid en grote compactheid.

De Hydro 80, uitgerust met een 16 pk KAWASAKI FS481V V-twin kopklepper, onderhoudsvrije hydrostatische wielaandrijving, stuurbekrachtiging, directe maaimesaandrijving met zelfspannende V-snaar, heeft een hoge en duurzame kwaliteit. Garantie: 2 jaar bij professioneel gebruik.

Neem voor uitgebreidere info contact op met Michaël Carlier  0497 694 929 – mcarlier@etesia.com

Ook interessant voor jou