Nieuwe FSI B21 stronkenfrees

26 oktober 2022

De FSI B21 is een zeer compacte (68 cm breed) en goed uitgebalanceerde stronkenfrees waarmee alle soorten stronken kunnen worden gesnoeid. Dankzij het revolversysteem (scharnierpunt tussen de boomstronkenfrees en het frame) kunnen grote boomstronken tot 90 cm veilig en met weinig moeite worden uitgefreesd. Dankzij het gloednieuwe, gepatenteerde Hill-Holding systeem is het mogelijk om de boomstronkenfrees […]

De FSI B21 is een zeer compacte (68 cm breed) en goed uitgebalanceerde stronkenfrees waarmee alle soorten stronken kunnen worden gesnoeid. Dankzij het revolversysteem (scharnierpunt tussen de boomstronkenfrees en het frame) kunnen grote boomstronken tot 90 cm veilig en met weinig moeite worden uitgefreesd.

Dankzij het gloednieuwe, gepatenteerde Hill-Holding systeem is het mogelijk om de boomstronkenfrees gemakkelijk en veilig achteruit te trekken op oprijplaten voor het laden van aanhangers, op steile trappen of op hellingen.

Indien geactiveerd, blokkeert dit systeem elke voorwaartse beweging van de wielen voor totale controle en veiligheid.

Met een zeer eenvoudige V-riemspanning en een gesloten lagerhuis, in de fabriek voorgevet voor meer dan 1000 uur normale werking, behoort het dagelijks onderhoud tot het verleden.

De remmen kunnen op elk wiel afzonderlijk worden bediend. Hierdoor kan de machine gemakkelijk bij de stronk geraken.

Technische gegevens :

Motor: 14 pk KOHLER
Centrifugaalkoppeling
7 l tankinhoud
Handmatige aandrijving
Remmen: één per wiel
Rotordiameter: 386 mm
Tanden/hoeveelheid: FSI 21/8
Afmetingen L x B x H: 1580 x 680 x 1230 mm
Voor elke test, aarzel niet om contact op te nemen met EVOGREEN srl => info@evogreen.be – 0493 390030

Ook interessant voor jou