Nieuwe CRAMER zitmaaier, loopmaaier en bosmaaiers voor de professional

7 april 2023

Duurzaam, lage kosten en laag geluidsniveau Het label CRAMER wat al veel oplossing kan bieden op een 82V accu platvorm, heeft het zitmaaier programma uitgebreid met semiprofessionele 2 machines. De 82ZT107 is een 82V accu-aangedreven residentiële zero-turn maaier met een 107 cm stalen mulchmaaidek en dubbele 1,2 kW motoren, voor uitzonderlijke maaiprestaties en productiviteit over […]

Duurzaam, lage kosten en laag geluidsniveau

Het label CRAMER wat al veel oplossing kan bieden op een 82V accu platvorm, heeft het zitmaaier programma uitgebreid met semiprofessionele 2 machines.

  • De 82ZT107 is een 82V accu-aangedreven residentiële zero-turn maaier met een 107 cm stalen mulchmaaidek en dubbele 1,2 kW motoren, voor uitzonderlijke maaiprestaties en productiviteit over grote oppervlakken tot 10.500 m2 op een enkele lading (met 6x 8 Ah accu’s). Deze nieuwe maaier wordt standaard geleverd inclusief zijn brandstof; 6x een 5 Ah accu en 3 duo-laders.
  • De 82LT107 is gebouwd op bijna hetzelfde chassis als de 82ZT107, echter hij is voorzien van een traditionele stuurinrichting. Hij is voorzien van dezelfde achterwielen, maar heeft veel grotere voorwielen standaard gemonteerd. De autonomie is vergelijkbaar, maar heeft een lagere snelheid maximaal bij uit achteruit rijden. Bij deze uitvoering is standaard in de prijs inbegrepen 4x een 5 Ah accu en 2 duo-laders.
  • Naast de range met zitmaaiers van nu 3 modellen, is het loopmaaier programma opgewaardeerd. Dat wil zeggen dat de 3 modellen met maaibreedtes van 46-, 51, en 61 cm, nu alleen in rij-aangedreven modellen te verkrijgen zijn. En de 82LM46SX en de 82LM51SX zijn nu voorzien van 2,5 kW borstelloze DC-motoren. Zeer krachtig en hierdoor geschikt voor professionele toepassingen.
  • De laatste nieuw PRO maaioplossing die CRAMER heeft toegevoegd is de 82TBX20. Een 2 kW bosmaaiers die met uiteraard een dubbel harnas, maar tevens met 30 snijwerktuigen geleverd wordt. De nylon 2-draadsmaaikop, het 3-tands slagmes en het cirkelzaagblad, worden samen met de bijbehorende beschermkap geleverd.

Misschien informatie ten overvloede, maar alle bovengenoemde accu machines kunnen werken met dezelfde accu’s uit het 82V assortiment. Machines zijn alle IPX4 beschermd. De gebruiker kan kiezen uit 4 verschillende accu capaciteiten en een backpack, tevens keuze uit 3 laders. Een enkele lader, een dubbele en een 6-voudige IPX4 beschermde lader waarin alle 6 accu’s tegelijkertijd geladen kunnen worden.

 

Ook interessant voor jou