Nieuwe CRAMER 82V heggenschaar

27 mei 2024

We kennen reeds de Cramer heggenscharen die via een kabel gevoed worden door een backpack accu of een heupgordel set. Nu heeft Cramer ook een professionele heggenschaar waar de accu in de machine kan worden geplaatst. De nieuwe Cramer 82HD61 heggenschaar is ergonomisch aantrekkelijk door het draaibare handvat, het goede zicht op de messen en […]

We kennen reeds de Cramer heggenscharen die via een kabel gevoed worden door een backpack accu of een heupgordel set. Nu heeft Cramer ook een professionele heggenschaar waar de accu in de machine kan worden geplaatst.

De nieuwe Cramer 82HD61 heggenschaar is ergonomisch aantrekkelijk door het draaibare handvat, het goede zicht op de messen en het lage gewicht van slechts 2,7 kg. Met een indrukwekkende maximale messensnelheid van 4.000 min-1, biedt deze heggenschaar een comfortabele gebruikservaring met minder weerstand en belasting voor de gebruiker.

Deze heggenschaar is uitgerust met een aparte aan/uit-schakelaar en is dankzij de IPX4 beschermingsklasse zelfs in en natte omstandigheden te gebruiken. De borstelloze DC-motor en het magnesium drijfwerk met metalen en kogelgelagerde tandwielen garanderen een hoogwaardige technische prestatie.

De dubbelwerkende, dubbelknippende 62 cm messenset met 3-zijdig geslepen messen voldoet aan de verwachtingen van een professionele topmachine. Standaard geleverd met een neusstuk en mesbescherming voor veilig transport.

Met de lichtste 82V accu levert deze machine tot 100 minuten topprestaties, ondersteund door een fabrieksgarantie van 10 jaar op de Cramer accu’s.

De Cramer 82HD61 is nu beschikbaar bij erkende dealers vanaf € 264,42 excl. BTW (€ 319,95 incl. BTW). Vind uw dichtstbijzijnde

Cramer-dealer op www.cramertools.com en ervaar de toekomst van tuinonderhoud.

Ook interessant voor jou