Nieuwe CRAMER 82V grondboor

8 april 2024

Er is een nieuwe professionele aanwinst toegevoegd aan het al uitgebreide 82V-platform van CRAMER. Een professioneel inzetbare grondboormachine met een koppel van maar liefst 81 Nm dat alle 2-takt varianten snel zal doen vergeten. Met slechts een geluidsniveau van 85 dB en LED-verlichting die in alle situaties zorgt voor goed zicht op de werkomgeving, is […]

Er is een nieuwe professionele aanwinst toegevoegd aan het al uitgebreide 82V-platform van CRAMER. Een professioneel inzetbare grondboormachine met een koppel van maar liefst 81 Nm dat alle 2-takt varianten snel zal doen vergeten.

Met slechts een geluidsniveau van 85 dB en LED-verlichting die in alle situaties zorgt voor goed zicht op de werkomgeving, is deze machine zeer gebruiksvriendelijk. De draairichting kan met een duimbeweging op de rechterhandgreep worden omgekeerd, waardoor het verwijderen uit zware leemachtige bodem gemakkelijk is.

De machine heeft een laag gewicht van 8,6 kg zonder boor en accu. Een 4 Ah-accu geeft een autonomie van 30 minuten continu boren of ongeveer 45 gaten met de 20 cm boor.

Het boortoerental is traploos regelbaar tot 210 toeren/min. De retour snelheid bedraagt maximaal 50 toeren/min.

Standaard wordt deze machine geleverd inclusief een 20 cm boor en een verlengstuk van 45 cm lang. Naast de standaard boor biedt EuroGarden een assortiment boren met diameters van 5 tot 30 cm aan. Ook is een korter verlengstuk van 30 cm beschikbaar.

De CRAMER 82EA41 is nu verkrijgbaar bij de erkende CRAMER dealer in uw regio vanaf € 429,71 excl. BTW (€ 519,95 incl. BTW).

U vindt een CRAMER-dealer via www.cramertools.com

Ook interessant voor jou