Met APV zoutstrooiers veilig door de winter

4 oktober 2019

Met APV zoutstrooiers veilig door de winter De nieuwe zoutstrooiers zij gereed voor gebruik in de komende winter. Zowel de UDW 100 M1 en UDW 250 M1 als de WD 40 M2 zijn gereed voor de winter. Ze kunnen worden gebruikt voor een voertuig met 12 V stroomverzorging , APV strooier voor gladheid bestrijding met […]

Met APV zoutstrooiers veilig door de winter

De nieuwe zoutstrooiers zij gereed voor gebruik in de komende winter. Zowel de UDW 100 M1 en UDW 250 M1 als de WD 40 M2 zijn gereed voor de winter. Ze kunnen worden gebruikt voor een voertuig met 12 V stroomverzorging , APV strooier voor gladheid bestrijding met het passende strooiproduct. Egaal of het strooizout, strooisplit of een mengsel daarvan, de UDW stooit alles. De zaaias met 80 mm diameter kan tot 20 kg zout per minuut doseren. Met de elektrisch bedienbare strooischijf kan comfortabel vanaf de chauffeurs zitplaats de strooibreedte ingesteld worden. De doseereenheid en alle delen die direct met de zout in aanraking komen  zijn van RVS materiaal geproduceerd en is een lange levensduur gegarandeerd. Alle andere delen zoals b.v. het frame zijn met een corrosie-bestendige beschermlaag voorzien.

De UDW wordt bediend met een computer. Hier kunt U kiezen tussen twee modulen:
* Computer 1.2: met 2 potentie-meters kunnen zowel de zaaiastoeren voor de strooihoeveelheid en ook het toerental van de strooischijf bedienen, zodat ook de werkbreedte geregeld wordt.
Of…
* Computer 5.2: extra afstelmogelijkheden van de strooihoeveelheid en werkbreedte is hier ook nog een menu-geleiding aanwezig. o.a. ondersteuning bij de automatische afdraaiproef, wijziging van diverse talen en het gebruik van diverse sensoren is mogelijk. Zo wordt  omwend-management of snelheid-afhankelijk strooien mogelijk gemaakt.

De WD 40 M1 is met 40 liter inhoud ideaal voor kleine oppervlaktes en kleine afstanden o.a. ook voor privé gebruik gechikt. Zoals ook  bij UDW kan hier de strooibreedte confortabel vanaf chauffeurs-zitplaats bediend worden. Deze strooier is echter in tegenstelling tot UDW uitsluitend voor zout geschikt.

Voor meer technische informatie en prijzen zijn wij graag voor U beschikbaar:  Kruse Ootmrsum BV Postus 78 Nl 7630 AB Ootmarsum Telefoon: 0031 (0) 541 291756 E-mail: info@kruse.nl www.kruse.nl

Ook interessant voor jou