Merlo onthult baanbrekende P30.7 en TF30.7: Compacte Machines voor Maximale Wendbaarheid

24 november 2023

Merlo – het toonaangevende Italiaanse merk van innovatieve en kwalitatieve verreikers, betonmixers en Cingo multifunctionele rupstransporters – kondigt trots de introductie aan van zijn nieuwste gamma machines, de P30.7 en TF30.7. Wat deze machines zo uniek maakt, is hun compacte formaat van slechts 2 meter breed, waardoor ze moeiteloos kunnen manoeuvreren op nauwe plaatsen en […]

Merlo – het toonaangevende Italiaanse merk van innovatieve en kwalitatieve verreikers, betonmixers en Cingo multifunctionele rupstransporters – kondigt trots de introductie aan van zijn nieuwste gamma machines, de P30.7 en TF30.7. Wat deze machines zo uniek maakt, is hun compacte formaat van slechts 2 meter breed, waardoor ze moeiteloos kunnen manoeuvreren op nauwe plaatsen en toegang hebben tot gebieden waar andere machines niet kunnen komen.

Innovators by tradition. De productportefeuille van het Merlo merk bestaat uit een volledig gamma verreikers, zowel vast als draaiend, DBM zelfladende betonmixers en Cingo multifunctionele rupstransporters. “Innovators by tradition” is het motto dat Merlo sinds het prille begin in 1911  tot op vandaag hoog in het vaandel draagt. Alle producten van het Merlo-gamma worden gekenmerkt door innovatie, technologie en betrouwbaarheid, die altijd al kenmerkend zijn geweest voor de Merlo Group en het vertrouwen van de markt hebben gewonnen.

De P30.7 en TF30.7 belichamen de toewijding van Merlo aan innovatie en efficiëntie. Deze compacte krachtpatsers bieden een ongeëvenaarde wendbaarheid, waardoor ze ideaal zijn voor taken in beperkte ruimtes en op terreinen met beperkte toegang.

Belangrijkste kenmerken:

  • Slechts 2 meter breed voor optimale toegankelijkheid en maximale wendbaarheid
  • Krachtige prestaties aangepast aan verschillende toepassingen: 3.000 KG maximumcapaciteit
  • Hefhoogte: 6,7 M
  • EPD Transmissie met maximumsnelheid van 40 km/U
  • Load sensing & Flow sharing
  • ASCS (Adaptive Stability Control System) Light
  • Elektronische joystick

Merlo Benelux nodigt het publiek uit om de indrukwekkende TF30.7 zelf te komen bekijken op de Agribex-beurs, van 6 tot 10 December 2023 te Brussels Expo – stand 9109. Dit is een uitgelezen kans om de machine van dichtbij te ervaren en de voordelen van deze innovatieve technologie te ontdekken.

Ook interessant voor jou