MCCONNEL INTRODUCEERT ROBOCUT S300E: DE ULTIEME VOLLEDIG ELEKTRISCHE HELLINGMAAIER

15 juli 2023

McConnel onthult de baanbrekende ROBOCUT S300e, een innovatieve volledig elektrische hellingmaaier met afstandsbediening. Voortbouwend op de bewezen capaciteiten van de populaire ROBOCUT S300, behoudt de S300e zijn uitzonderlijke eigenschappen, waaronder een helling van 55 graden, een bereik van 150 meter en maaien in twee richtingen. Maar door de integratie van elektrische energie biedt hij nu hetzelfde […]

McConnel onthult de baanbrekende ROBOCUT S300e, een innovatieve volledig elektrische hellingmaaier met afstandsbediening. Voortbouwend op de bewezen capaciteiten van de populaire ROBOCUT S300, behoudt de S300e zijn uitzonderlijke eigenschappen, waaronder een helling van 55 graden, een bereik van 150 meter en maaien in twee richtingen.

Maar door de integratie van elektrische energie biedt hij nu hetzelfde hoge prestatieniveau, zonder uitstoot en met minder lawaai. De ROBOCUT S300e wordt aangedreven door twee geavanceerde Vanguard 48-volt lithium accu’s, die een looptijd van maximaal 4 uur bieden voor ononderbroken gebruik op een enkele lading. Het opladen van de accu’s duurt ongeveer 8 uur.

Voor extra gemak is er een snellaadoptie beschikbaar, waardoor de oplaadtijd wordt teruggebracht tot slechts 4 uur. De ROBOCUT S300e is ontworpen voor maximale efficiëntie en heeft een nieuw roterend mulchmaaidek van 1,1 m dat speciaal is ontworpen voor elektrisch gebruik.

Uitgerust met twee krachtige motoren die de messen direct aandrijven, zorgt dit innovatieve ontwerp voor optimale efficiëntie en superieure maaiprestaties, wat resulteert in een effectievere en stillere maaiervaring.

Ook interessant voor jou