Magna Tyres introduceert met trots Magna TPMS

18 januari 2024

Behoud grip op uw vloot met Magna TPMS Welkom bij Magna TPMS. Het revolutionaire bandenspanningscontrolesysteem ontworpen om de manier waarop u uw vlootoperaties uitvoert te transformeren. We zijn ons er zeer van bewust dat systemen voor het meten van bandenspanning niet nieuw zijn, maar u weet dat we bij Magna Tyres dingen op onze eigen […]

Behoud grip op uw vloot met Magna TPMS

Welkom bij Magna TPMS. Het revolutionaire bandenspanningscontrolesysteem ontworpen om de manier waarop u uw vlootoperaties uitvoert te transformeren. We zijn ons er zeer van bewust dat systemen voor het meten van bandenspanning niet nieuw zijn, maar u weet dat we bij Magna Tyres dingen op onze eigen manier doen en Magna TPMS is geen uitzondering.

Waarom Magna TPMS?

Magna TPMS is gecreëerd om operaties te stroomlijnen en u te helpen het maximale uit uw machines te halen. Het hart van Magna TPMS is het bandenspanningsysteem. Het handhaven van de juiste bandenspanning is essentieel om de operationele levensduur van uw banden te verlengen, maar het meten van bandenspanning is slechts het begin. Met Magna TPMS kunt u de locatie van individuele machines volgen, maar ook afgelegde afstanden, snelheid per voertuig, of het overzicht van uw volledige vloot bekijken. Magna TPMS is altijd verbonden via GPS en mobiele netwerken, zelfs als het contact van de machine uit staat.

We hebben de Magna TPMS-kit op een inventieve manier ontworpen, waardoor de installatie van het systeem zo plug & play mogelijk gemaakt is. Magna TPMS kan in minder dan een uur per voertuig geïnstalleerd worden!

Plan onderhoud beter, meet brandstofverbruik, stel Geofence-locaties in en grijp in op pushmeldingen voordat een kleine onderbreking een problemen kunnen veroorzaken.

Lees alles over Magna TPMS op onze website, of neem contact met ons op en laten we bespreken hoe Magna TPMS uw bedrijf kan transformeren!

Ook interessant voor jou