Maak kennis met de nieuwigheden van ACO

31 januari 2024

Bij de start van dit nieuwe jaar introduceert ACO enkele nieuwe producten. Zo krijgen de Euroline afvoergoten er een eigentijds zwart rooster bij en werd de afwaterende vloermat, Cleanbox vernieuwd. Euroline Microgrip Het gamma Euroline afvoergoten breidt uit met een kleurvast zwart kunststof rooster “Microgrip”. Het is niet alleen esthetisch, maar het behoudt bovendien zijn […]

Bij de start van dit nieuwe jaar introduceert ACO enkele nieuwe producten. Zo krijgen de Euroline afvoergoten er een eigentijds zwart rooster bij en werd de afwaterende vloermat, Cleanbox vernieuwd.

Euroline Microgrip

Het gamma Euroline afvoergoten breidt uit met een kleurvast zwart kunststof rooster “Microgrip”. Het is niet alleen esthetisch, maar het behoudt bovendien zijn kleur in diverse weersomstandigheden. Een mooie aanvulling in het assortiment.

Dit antislip kunststof rooster heeft een gepatenteerde noppenstructuur die ook bij regen een hoge slipweerstand heeft. Dankzij de hogere belastingsklasse B 125 is deze afvoergoot ook ideaal voor op een oprit.

Lees meer op: https://www.aco.be/producten/house-garden/afvoergoten/euroline-microgrip-afvoergoot-met-eigentijds-zwart-kunststof-rooster-voor-de-oprit

CleanBox

De bestaande afwaterende vloermat CleanBox kreeg een upgrade en is nu modulair waardoor je verschillende vloerbakken kan combineren voor grote matten en bovendien is de kunststof rand beter bestand tegen corrosie.

De Cleanbox is verkrijgbaar in diverse afmetingen met een breed gamma aan voetmatten. De vloermat is dus zowel esthetisch als functioneel waardoor de entree altijd schoon, droog en uitnodigend blijft.

Lees meer op: https://www.aco.be/producten/house-garden/afwaterende-vloermatten/cleanbox-afwaterende-vloermat

Ook interessant voor jou