LANCERING: nieuwe generatie BOBCAT compacte graafmachines

6 november 2020

Met genoegen kondigen we de introductie aan van de nieuwe generatie compacte graafmachines – de nieuwe Bobcat R2-serie Stage V-conforme machines komen naar Europa! Dit is een nieuwe serie graafmachines in de 5 en 6 tons klasse waar prestaties en comfort samenkomen. Deze nieuwe modellen bieden de beste mix (combinatie, blend) van hoge prestaties, uitstekende […]

Met genoegen kondigen we de introductie aan van de nieuwe generatie compacte graafmachines – de nieuwe Bobcat R2-serie Stage V-conforme machines komen naar Europa!

Dit is een nieuwe serie graafmachines in de 5 en 6 tons klasse waar prestaties en comfort samenkomen. Deze nieuwe modellen bieden de beste mix (combinatie, blend) van hoge prestaties, uitstekende stabiliteit en soepele bediening van de werkfuncties.
Een robuust, dynamisch ontwerp in combinatie met een uitstekende toepasbaarheid en afwerking maken de nieuwe Bobcat R2-serie uniek en onmiskenbaar (opvallend) op de werkplaats (markt).

Eveneens introduceren ze veel geavanceerde functies zoals automatisch rupskettingspansysteem of een 7 inch-display en bieden een verbeterd niveau van kwaliteit en robuustheid.

Hoogtepunten:

  • Gebouwd rond de bestuurder: alle ruimte, luxe en comfort
  • Superieure 360-graden stabiliteit
  • Uitstekende bediening met hoge prestaties, krachtig én gecontroleerd:
    state-of-the-art technologie, als verlengstuk van de bestuurdershanden
  • Veelzijdig: tot 5 op de arm gemonteerde hydraulische hulpleidingen
  • Robuust ontwerp: Zware stalen zijkanalen en tegengewicht, maximale bescherming van de cilinders, ventielen, werkgroep, bladslangen en vetfittingen
  • Intelligente rupskettingen: t werk efficiënter en bespaart geld en tijd. Voor een langere levensduur
  • Panoramische zicht op topniveau (360°)

Ook interessant voor jou