Krachtige pompcapaciteit en hoog debiet

21 december 2022

STIHL stelt drie nieuwe zelfaanzuigende benzinewaterpompen voor: de WP 300 , de WP 600 en de WP 900. Deze modellen onderscheiden zich door hun zuighoogte van zeven meter en hun hoge uitgangsvermogen van 616 (WP 300), 1050 (WP 600) ​ en 1567 (WP 900) liter per minuut. En niet te vergeten: hun aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Deze […]

STIHL stelt drie nieuwe zelfaanzuigende benzinewaterpompen voor: de WP 300 , de WP 600 en de WP 900. Deze modellen onderscheiden zich door hun zuighoogte van zeven meter en hun hoge uitgangsvermogen van 616 (WP 300), 1050 (WP 600) ​ en 1567 (WP 900) liter per minuut. En niet te vergeten: hun aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.

Deze pompen zijn ontworpen voor gebruik door bouw- en landschapsbedrijven en gemeenten om op bouwplaatsen snel water uit putten te halen, zoals bij de aanleg van vijvers. De nieuwe STIHL waterpompen zijn ook voor particuliere eigenaars een voordelige oplossing, bijvoorbeeld bij overstroomde terreinen of ondergelopen kelders. Het pompvermogen kan aangepast worden aan de behoefte, de filter beschermt de pompen tegen vuil en deeltjes en een antivibratiesysteem zorgt voor een stille werking. Alle STIHL waterpompen overtuigen ook door hun kwaliteit en betrouwbaarheid: hun belangrijkste onderdelen zijn gemaakt van robuust gietijzer, garantie voor een lange levensduur, zelfs bij gebruik met vuil water. Om schade aan de motor te voorkomen zijn deze pompen bovendien standaard uitgerust met een oliesensor die de motor automatisch uitschakelt wanneer het oliepeil te laag is.

Ook interessant voor jou