KLAAR VOOR DE TOEKOMST SAMEN MET CEBEKO EN YANMAR

18 november 2020

Recent kondigde Yanmar al aan dat de V70S, V80 en V100 wielladers voortaan zijn uitgerust met Yanmar-motoren die voldoen aan de Stage V-normen. Uiteindelijk is het de bedoeling dat hun hele gamma voldoet aan deze nieuwe normen. Zo werd onlangs de nieuwe C50R-5A voorgesteld die voortaan ook voorzien is van een Stage V-motor. Een Stage V-machine is niet […]

Recent kondigde Yanmar al aan dat de V70S, V80 en V100 wielladers voortaan zijn uitgerust met Yanmar-motoren die voldoen aan de Stage V-normen. Uiteindelijk is het de bedoeling dat hun hele gamma voldoet aan deze nieuwe normen. Zo werd onlangs de nieuwe C50R-5A voorgesteld die voortaan ook voorzien is van een Stage V-motor.

Een Stage V-machine is niet alleen beter voor het milieu maar zorgt er ook voor dat je in de toekomst overal mag werken. Lage-emissiezones in België zullen de norm worden en ook van toepassing zijn op grondverzet- en andere bouwmachines met dieselmotoren. Yanmar en CEBEKO staan alvast klaar om de machines te leveren die voldoen aan deze eisen!

Yanmar stelt met veel trots hun nieuwe rupsdumper voor: de C50R-5A, een verbeterde versie van de reeds bestaande gelijknamige dumper. De belangrijkste evolutie van deze versie is de Stage V-motor. Rekening houdend met de behoeften van de klant, zijn er ook enkele nieuwe functies toegevoegd zoals de verbeterde LCD monitor en LED verlichting voor extra veiligheid. De bestuurdersstoel en rijhendels kunnen bovendien 180 graden draaien waardoor de bestuurder steeds in de rijrichting zit en dat is uniek!

Ook interessant voor jou