Kärcher opent nieuw Municipal Competence Center in Wilrijk

8 februari 2024

Wilrijk, 8 februari 2024 – Vandaag opent Kärcher Belux officieel de deuren van haar Municipal Competence Center in Wilrijk. Met deze nieuwe fysieke locatie zet Kärcher een belangrijke stap richting een verdere operationele efficiëntie. Bovendien zal dit gloednieuwe Competence Center het bedrijf ook in staat stellen de dienstverlening verder te optimaliseren. Minutieuze voorbereiding Tot voor […]

Wilrijk, 8 februari 2024 – Vandaag opent Kärcher Belux officieel de deuren van haar Municipal Competence Center in Wilrijk. Met deze nieuwe fysieke locatie zet Kärcher een belangrijke stap richting een verdere operationele efficiëntie. Bovendien zal dit gloednieuwe Competence Center het bedrijf ook in staat stellen de dienstverlening verder te optimaliseren.

Minutieuze voorbereiding

Tot voor kort was het Municipal Competence Center van Kärcher Belux gevestigd in Ternat. Het verplaatsen was uiteraard geen geringe taak. Om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, werd de verhuis richting Wilrijk minutieus voorbereid op vlak van logistiek, coördinatie en communicatie. De voorbereidende werken omvatten diverse aspecten, waaronder ook het inpakken en verplaatsen van essentiële apparatuur, onderdelen en machines.

Gestroomlijnde verhuisoperatie

“De betrokkenheid van ons toegewijde team en de samenwerking met andere diensten binnen Kärcher zijn van onschatbare waarde geweest in het creëren van een gestroomlijnd verhuisproces”, benadrukt Kees Wagtmans, Managing Director van Kärcher Belux. “Dankzij hun onvermoeibare inzet hebben we deze verhuis tot een goed einde kunnen brengen. Vandaag kijken we ernaar uit om ons nieuwe Municipal Competence Center in Wilrijk in gebruik te nemen. Samen zullen we blijven groeien en streven naar excellentie. Ik ben alvast enthousiast over de mogelijkheden die de toekomst brengt”, aldus nog Kees Wagtmans.

 

Ook interessant voor jou